måndag, december 05, 2022

Lucka 5.

1991 spelade Michael English in Mary, Did You Know som skrevs av Mark Lowry och Buddy Green. Sedan dess har ett flertal artister satt sin prägel på julsången, däribland a capella-gruppen Pentatonix, men min favorit är nog versionen med Clay Aiken. Den återfanns på hans julalbum från 2004 och släpptes på singel året därpå. Clay Aiken har för övrigt en sak gemensamt med artisten i en tidigare lucka, han har nämligen precis som Kelly Clarkson tävlat i American Idol. 2003 slutade han tvåa.




Idag har jag också tagit ett första steg mot julbordet genom att göra årets vegetariska julfärsbollar. Runda och fina blir de i airfryern, har ni en sån så testa vettja! Skaka korgen några gånger bara.

När bollarna och de biffar/burgare jag gjorde av resterande färs var klara så var mitt kroppsliga batteri slut igen. Under de kommande timmarna småslumrade jag till och från till sällskap av VM-fotbollen, så nu när jag ska gå och lägga mig på riktigt så lär jag väl inte kunna somna förståss. Jag kanske ska passa på då och tänka ut musikaliskt innehåll till kommande luckor?


Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...