söndag, december 04, 2022

Lucka 4.

Jag skrev ju i förra luckan om jullåtar med inslag av skoj och spex. Dagens lucka innehåller ett sådant bidrag som alltid återfinns på min spellista varje år. Den är skittöntig, men hör liksom till.


Ja jag sa ju att den är töntig!

Albumet Jasså jul? med Galenskaparna och After Shave släpptes 2001 och låtarna kommer från deras föreställning Jul Jul Jul. 

Idag är det ju 2:a Advent men nåt tänt andra adventsljus har jag inte beskådat. Ty jag har varit sängliggande hela dagen alltmedans sonen umgåtts med flickvännen och maken hållt på lite i köket, kört nån maskin tvätt och lite annat nyttigt. Vid uppstigandet igår kände jag direkt att det inte var nån bra dag på gång men jag samlade de krafter jag hade och firade pappa som blir 80 om några dagar. Dagens totala sängläge är därför inte det minsta förvånande. Jag har i alla fall haft två åttondelsfinaler i fotbolls-VM att roa mig med, rester från gårdagens firande att äta och en mini-plastjulgran att njuta av. 

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...