söndag, november 07, 2021

EFIT lördag 6 november.

Plötsligt händer det! Jag lyckas göra en EFIT på en officiell EFIT-dag. Faktiskt. Och jag lyckades ta ett foto nästan alla timmar. EFIT står för övrigt för Ett Foto i Timmen och hemsidan för detta finns HÄR




Ingen bowling stod på schemat för maken, inget tidigt ärende stod på schemat för mig, men sonen skulle till sin korttidsvistelse så lördagen startade ändå "tidigt" (ja allt ör relativt). Pigg? Njet.








Då maken skulle skjutsa sonen och även fått ansvar för att allt som skulle med också följde med (hur det gick med det kan vi ta en annan dag) passade jag på att ta en promenad. Blåsigt och kyligt var det, men ni ser väl hur jag njöt ändå? 😉







Halv elva var jag hemkommen och summerade promenaden som blev till två, två halvtimmar i stället för en,
p g a elak arg rygg.






Klockan 11.30 glömde jag ta foto, men jag kom på det bara en halvtimme senare. Det är väl ändå godkänt va? Här hade jag precis bytt om och gjort mig redo för fotbollsmatch.








Även nästa foto blev lite försenat, men bara en kvart. det tar sig!

Och läktaren föll inte ihop av chock över att maken var där, vicken tur!









Det gick inget vidare i matchen tyvärr. När detta foto togs fanns det fortfarande hopp, men sen så ...

Jaja, jag har hela tiden sagt att TFF inte är redo för allsvenskan igen än. Men de kunde väl avsluta säsongen lite trevligt i alla fall?







Timmen därefter var jag fullt upptagen med att svära och muttra och expertanalysera matchen så det blev inget foto. Sen halv fyra var jag och maken på väg till hans pappas grav.










Därefter körde vi till ena kyrkogården här i stan och hälsade på min farmor och farfar.









Fredagstacos på en lördag? Jajamensan, det går bra det. Rester är fina grejer!











Efter middagen började dagen ta ut sin rätt ordentligt och jag hamnade i sängen. Där var jag sen kvar nästan hela kvällen.










Bland annat kollade jag på The Big Bang Theory.











Sonen behövde ventilera och diskutera lite saker när han kommit hem. Det tog jag inget foto av så denna timmen får illustreras av ett av hans legoskepp.










Kvar i sängen låg jag sen och slösurfade lite, och bl a fick jag upp att denna veganvänliga kalender finns att köpa i en butik här i sta'n. Jag SKA INTE.








Detta blev sista bilden, Jag var vaken ett par h till, men de fotona hade bara sett exakt likadana ut så det brydde jag mig inte om 😀.

Sådär! Slut för denna gången! Nu ska jag kolla lite på andras EFITer. 

1 kommentar:

Anni sa...

Inte behöver bilderna vara exakt på minuten/timmen, huvudsaken är ju att dagen dokumenteras och det lyckades du bra med!

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...