söndag, september 30, 2018

Fy bubblan så dum jag är ibland.

JA ibland. Bara. Faktiskt.

Jag har så länge jag kan minnas suckat över och stört mig på att jag inte kan kopiera in text här från andra ställen. Eller jo, jag kan ... men inte utan att det blir färgad bakgrund bakom texten. Såhär:







Och så vill jag faktiskt inte ha det! Och ofta orkar jag inte skriva in all text på nytt, så jag har helt enkelt många gånger låtit bli att dela med mig av det jag egentligen ville ha med här. På senare tid har jag dessutom börjat se mig omkring efter andra bloggverktyg, inkl. sådana man ska kunna överföra hela den befintliga bloggen här till. Att helt enkelt göra en liten google-sökning först och se om det dyker upp nåt svar på hur man gör har ö h t inte föresvävat mig. Förrän idag ...

Svaret var busenkelt. Man klickar bara på "Ta bort formatering"-ikonen. Denna:










Så busenkelt är det att klistra in en text urklippt från annan sida utan att det kommer med en bakgrund i avvikande färg. Typ såhär:

Det var en gång en dansk, en norsk och Bellman som skulle tävla om vem som kunde vara längsta tiden inne i en svinstia.
Först gick dansken in, men efter en minut kom han ut och stönade:
Grisen fes!!
Då gick norsken in efter två minuter kom han ut, grön i ansiktet, och stönade:
Grisen fes!!
Då var det Bellmans tur att gå in i svinstian. Efter tio minuter kom grisen ut och stönade:
Bellman fes!!

Ta-daaaa! Jäklar vad jag ska klippa, klistra och kopiera framöver. Men först blir det en EFIT, alltså Ett Foto I Timmen. Kommer snart på en blogg nära dig.


Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...