söndag, september 30, 2018

EFIT söndag 30 september.

EFIT står alltså för Ett Foto I Timmen och ni kan läsa mer om det HÄR.

Jag har varit minst sagt less på tillvaron ett litet tag och igår kväll hade vi gäster (som jag INTE är less på). Kombinationen av de sakerna bidrog till en dämpad söndag, men är det EFIT-dag så är det!

Jag var vaken till och från i princip hela natten, men vid 10 steg jag till slut upp. Frissan som mötte mig i badrumsspegeln var rätt intressant faktiskt, nästan som en såndär bläckfläcksbild som psykiatriker visar för sina patienter för att se hur de tolkas.  Jag kan inte komma på vad de heter, men ni förstår nog vad jag far efter?

Nästa timme hittade jag en ny rynka, en mega-rynka under munnen. Hjälp!!
Mannen min påstår ibland att jag har orimligt höga städ-krav. Han har inte sett programmet Obsessive Compulsive Cleaners, det är uppenbart. Men det har jag, bland annat idag klockan 12.

Klockan ett var jag i ett försök att pigga upp mig själv iklädd både stövlar med klack och färgglada tights och begav mig mot bowlinghallen.
Klockan två hade jag den där fina utsikten på fotot till vänster.

Matchen slutade med seger för rätt klubb, T-Nabben alltså, och med varierande resultat av han vars rumpa syns på ovan nämnda foto. Väl tillbaka i bilen fick jag återställa vätskebalansen, ty det är jobbigt att vara publik/hejarklack/groupie också!
Med ett starkt behov av lugn och ro körde jag sedan ner till havet där jag satt en god stund och bara tittade, och andades ... Kitesurfaren hade bra vind i seglet kan tilläggas, det gick minsann undan!

På väg hem lyssnade jag, som så ofta, på Rockklassiker. Ikväll stod bl a livemusik med Hammerfall på programmet, fina grejer!
Lite rester från gårdagen slank ner klockan sex, nu stinker jag vitlök så det står härliga till.

Resterna intogs sittandes i sängen, och där har jag sedan stannat resten av dagen.











 Klockan åtta såg jag på slutet av Ambulansakuten. Ja jag tror programmet heter så i alla fall, jag orkar inte kolla.
Vid nio öppnade jag datorn och möttes av min egen blogg. Vilket sammanträffande!

Ibland stoppar jag lurar i öronen och sätter på musik för att liksom skärma av alla andra ljud. Så skedde även för en stund sedan. Då togs också dagens EFITs sista foto, det får räcka så.

Go'natt på er!!

2 kommentarer:

Efwa - Medea sa...

Kikar in på din dag!

http://kraka.moah.se sa...

Rorschach. :-)
Men ja förstår precis hur du menar. Ibland känns hela min dag som en sådan där bläckplump.
Trevligt att få följa din dag!

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...