onsdag, april 19, 2017

Låt mig presentera en världspremiär.

En unik händelse, än så länge. Något ni aldrig sett förrut. Jag har matbloggat en del i mina da'r, men aldrig gjort någon film på temat... förrän nu! Så har ni några minuter över kan ni få bevittna mitt livs aldeles första matlagningsfilm!


 De bäst investerade minuterna på länge va?

Trots det idoga arbetet med filmen har jag hunnit med en hel del annat också idag. Bland annat har jag hunnit bli riktigt rackarns irriterad. Jag har inga problem att argumentera för, stå för och försvara det jag skriver på t ex sociala medier. Men jag har stora problem att försvara sånt jag INTE skrivit men ändå ställs till svars för. Hur gör man det?

Jag har också hunnit med möjligheten att få oförtjänta pengar på fickan. Jag lämnade tillbaka ett par kryckor jag lånat från VC och kvinnan i receptionen sa efter att ha slått in mitt personnummer att "då ska du bara få tillbaka dina pengar". Tur att jag trots kasst minne faktiskt kom ihåg att jag inte betalt något 😉. Annars hade jag p g a deras tydligen bristfälliga registrering lurat dem på kosing...

Och så har jag hunnit se ett avsnitt av CSI som jag aldrig sett förrut, närmare bestämt det allra första. Pilotavsnittet. Det visades på TV inatt men då orkade jag inte se klart, så det fick bli idag i stället. Shit vad alla såg unga ut, och så arg Jim Brass var!

Dessutom har jag nu snart sett Sällskapsresan 2 - Snowroller för ungefär sjuttiofjortonde gånger. Vissa klassiker är odödliga!

Du.. eh... Om man vill
ha lite mer juice??

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...