torsdag, mars 26, 2015

Jag behöver en sekreterare.

Nån som kan skriva det jag säger, och tänker. För mina händer vill inte riktigt samarbeta. Detta har gått ut över bloggen, den helt oskyldiga stackars bloggen. Förlåt!

Men jag har fått operationstid! Efter flera telefonsamtal. Efter ett sammanbrott i luren av beskedet att jag inte stod uppsatt på någon tid under hela april heller, att inga handkirurgiska operationer numera görs i Landskrona (utan Malmö är ensamma i Skåne) och att jag därför hade att välja mellan att vänta kanske flera månader till eller via vårdgarantin hamna i typ Kiruna. Och efter att koordinatorn jag pratade med vänt och vridit och kollat och haft sig... så fick jag operationstid hos en annan läkare än min "egna". Men honom har jag bara träffat en gång och pratat med i telefon en gång (1½ månad efter att han egentligen skulle ringt) och kan inte på något sätt säga att han skulle ha någon kompetens denna andra läkare (som jag givetvis kollade upp och som visade sig vara överläkare på handkirurgen minsann) inte hade. Så bring it on! Fredag efter påsk är det dags. Då ska den minst dåliga handen ges chans att bli bra, och den andra helveteshanden som gör så himla ont ska få tillfälle att vila lite också under sjukskrivingstiden.

Det finns ju alltid en risk att operationer ställs in. Skulle det ske så bör jag inte hållas ansvarig för mina handlingar. Ungefär så.

I alla fall, i lördags var det dags för en "vuxenlekdag". Något som fru lekledare (inte jag då) associerade till något snuskigt (vissa har bara en sak i huvudet tydligen;-) ) men jag kallar det så ändå. Vuxenleken startade på Utmaningarnas Hus i Malmö där tre lag tävlade om att vara störst, bäst och vackrast. Himla jämnt blev det, alla 3 lagen låg inom 100 poängs mariginal, och vann gjorde självklart MITT lag :-)
















Efter diverse bortförklaringar från förlorarna och kaxigheter från vinnarna så begav vi oss hem till fru lekledare med make där vi med gemensamma krafter (vissa bidrog mer än andra) ordnade en god middag med efterföljande småtugg. Några personer föll ifrån men några tillkom i gengäld. Ju mer vi åt (eller drack?) desto mindre rumsrena blev skämten, så det är nog tur att det var just en VUXENlekdag. Trevligt var det!





















Förra helgen var vi förresten också ute på vift. Eftersom A- och B-laget hade hemmamatch samma eftermiddag samlades ett gäng från klubben (samt en spion från annan klubb :-D) på Sportbaren ovanför för lite mat och umgänge. Jag beställde vitlöksbröd, grönsallad och dressing. Jag kan säga att tallrikarna är stora, brödet motsvarar en pizzabotten. Hmm.... om jag blev mätt? Gissa!
Det blev lite märkligt och splittrat eftersom vi vid vårt bord i princip hade ätit upp innan bordet bredvid fick sin mat, plus att de varken hade choklad till kaffet eller nötter :-) (sorry, internskämt), men det blev en trevlig eftermiddag och när den övergick i kväll och sedemera natt hängde en del av oss fortfarande ihop.

Av någon anledning var skämten inte särskilt rumsrena denna kvällen heller. Jag förstår inte...





















Tro't eller ej, men vi gör faktiskt annat än festar nu för tiden. Ibland.

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...