söndag, september 21, 2014

Det är dags att komma ut!

Är min nya kärlek en kvinna? Är jag smygmoderat? Frossar jag i hemlighet på revben och fläskstek? Diggar jag, när ingen ser och hör, till Klister Smörgren och Lotta Engberg? Nej... så är det faktiskt inte. Jag behöver dock komma ut ur garderoben. Den svarta garderoben. 

Jag har mina svarta perioder då och då. Och ofta sammanfaller de med perioder då jag känner mig låg på energi eller har extra kasst självförtroende. Amatörpsykologiskt sådär tror jag att jag försöker "gömma mig" i det svarta, utan att tänka på det själv. Men det är en usel taktik för det får mig inte direkt piggare. Förstå mig rätt, det är inget fel på svart. Svart kan vara skitsnyggt. Även helsvart. Men, typ alltid och hela tiden... nej det gör mig inget gott. 



Så nu har jag sonderat terrängen här hemma efter icke-svarta plagg som för närvarande är i rätt storlek (ja jag varierar ju en del där, som många av er vet, men det är en sak för sig) och har faktiskt en del. Klarblått, jadegrönt, orange, gult... Och så har jag kompletterat med lite nytt. Röd- och svartrutiga leggings t ex, och linne + transparent blus i naturvitt, och även linne + top i knallandes rödorange. Inte lär det hux flux och på egen hand göra mig full av energi och klar i knoppen och fullt fokuserad på livets goda... men det kan knappast skada att försöka.

Här är några exempel, utan övrig styling ska tilläggas ;-)

Och, jag kan också erkänna att jag inte vågat ta av lapparna än...

Annars så börjar min favorit-klädes-årstid nu. Jag gillar stövel-perioden t ex... Snygga stövlar till klänning, till kjol, till tajta jeans, till snygga leggings. Och det påminner mig... jag behöver nya. Stövlar alltså. Vilket trots min förälskelse inte är det lättaste eftersom mina vader är ganska omfångsrika, om man säger så. Bara muskler, givetvis :-D Jag får börja leta, omedelbums.

Tack förresten på all positiv respons på mitt förra blogginlägg, bl a kommentarer och delningar på facebook. Ibland skriver jag direkt ur hjärtat, och vissa gånger blir det svammel och vissa gånger blir det nåt med substans i. Ofta blir det nånstanns däremellan :-)


Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...