lördag, augusti 23, 2014

Familjemiddag, bröllop och lite till.

Begreppet familjemiddag gavs i veckan en ny innebörd. En BigMac-meny inhandlades... och sonen tog pommesen, maken burgaren och jag drickan :D

(Och nej innan ni får hicka, lillgrabben åt inte bara pommes till middag på riktigt. Han hade ätit kyckling dessförinnan ;))

Bröllop var det i helgen som gick. Nej nej, inte mitt eget, that ship has sailed. Det var ena kusinen som gifte sig och kärleken brudparet emellan gick inte att ta miste på. All lycka önskar jag dem och deras nybildade stora familj. Själv fick jag tillfälle att återigen hylla mammeluckerna.... Vinden var frisk och kyrkan högt belägen, lägg till det en tunn och "flygig" klänning. Nu verkade förvisso undertyget skyla det mesta, men mammeluckerna var där under som en extra säkerhet ;-) Ingen skulle bli glad av att se min trosbeklädda rumpa, jag lovar!

Festligheter av annan art blir det ikväll då vi ska på examensfirande hos en nykläckt förskollärare, en tjej jag är grymt imponerad av. Självklart ska hon firas ordentligt! 

Inte tar det slut där. Nästa helg är det ju Mikaeli Markn... jag menar Palmfestivalen. Vanligtvis krockar den med Indienträffen så att vi bara kan ta en snabbis där på fredagen, men inte i år. Dels ska vi inte på träffen i år och dels så är de för en gångs skull inte samma helg. Så... festivalen/marknaden är inte nåt festtillfälle så som när jag var ung, nej yngre menar jag, men det känns rätt bra att inte vara "tvungna" att ta det just mellan sju och tio på fredagen ungefär utan vi kan anpassa oss lite efter vädret t ex. För dit måste man ju om man är Trelleborgare, annars blir man utvisad! Ja så tror jag att det är i alla fall. 

Nästa punkt på agendan är att fira sonen som blir 11 bast, det firandet står första helgen i september för att inte krocka med nyss nämnda festival. Jopp, det blir en himla massa kalasande den närmsta tiden. Stackars oss.

Och sedan så är det valdags! tänker ni förståss. Ja, det är det, men det orka jag inte ens gå in på. Just nu. Kanske sedan. I synnerhet efteråt, skulle jag tro. I dur eller moll, ja det återstår att se...

Visst känns det bättre nu när ni uppdaterats om vad som händer och sker i mitt liv?

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...