onsdag, maj 21, 2014

Fulshopping is da shit!

Igår införskaffade jag ett par riktigt riktigt fula byxor. Fruktansvärt fula. Anskrämliga rentav. Men... oh men... de är så sköna!! Inget åtsittande, inga kraftiga sömmar som känns här och där. Tunna tunna, mjuka mjuka. Och fula fula alltså. Inget jag lär bära på jobbet således. Men hemma... Jag kan nog bo i dem hela sommaren! Eller det andra paret som jag köpte idag :-D

Kläder ja... Nu börjar snart den där delen av året jag inte "får" gnälla över men gör ibland ändå. Eller jag gnäller inte över att det blir varmare och sådär, det är ju liksom grejen med sommaren och de flesta uppskattar det och blir glada och gosiga. Utan mer över hur värmen får mig att må. Än så länge är det okej, idag var det lagom för bomullstrekvartsbrallor och tisha, och min arbetsplats har dessutom den goda smaken att ligga på ett blåsigt ställe så kanske överlever jag även sommaren ;-) Men utan hjälp av vinden och om jag inte kan hoppa i plurret (eller springa i vattenspridaren för all del ;-)) har min kropp svårt för sommarsolen. Jag blir trött, matt och yrslig liksom. Jag får erbjuda en massa aktiviteter i skuggan och hoppas att barnen fastnar för dem :-) 

De senaste helgerna har innehållit en hel del trevligheter. Förra helgen var det dop för Melvin, och vi fick på riktigt iträda vår roll som faddrar. Huvudpersonen själv var först inte helt tillfreds med uppståndelsen men somnade sedan i min famn, och därefter igen i Peters. Antagligen sjöng vi så vackert eller nå't :-) 




Efter en stunds deltagande på dopfikat åkte vi och uppvaktade guddotter Ebba som konfirmerats. Tyvärr krockade själva gudstjänsterna... men vi fick göra det bästa av de omständigheter som rådde. Denna huvudperson varken grät eller somnade dock ;-) 

Och helgen som gick började för min del på Boule Bar i Malmö med en drös kollegor i fredags kväll. Spelandet var kul, och mitt fina lag blev 4 (av 14), medans maten väl var... sådär... En bricka med fransk plockmat kan man säga, inte så mycket för mig som vego men de flesta andra verkade inte superbegeistrade heller. Förskolefolk är kanske inte så vana vid finkäk ;-)  Men vinet var gott :-) och fortsättningen av kvällen, på Bishops Arms dit några av oss drog, gav trevliga samtal. 



På lördagen sedan var det klubbmästerskap (som gick åt pipsvängen för mig dock) och därefter en helkväll med de andra bowlingnördarna ;-)  


Jag ska erkänna att det tog ett tag för mig att återhämta mig från helgens bravader. Jag har sagt det förr och säger det igen: I'm too old for this shit!! :-D













Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...