lördag, september 28, 2013

Nu har jag haft sex...

..., ja sex gröna matdagar på raken menar jag. En dag till och det blir en hel grön vecka, det satsar jag på!

Idag på eftermiddagen fick jag t o m maken med mig ut på en promenad. 45 minuter blev det, och under den tiden hann hostige och snorige sonen ringa två gånger för att fråga när vi kom hem igen. Nåååågot stressande, annars hade jag gärna tagit en sväng till. Hösten är min tid. Frisk luft, inte så mycket besvärande pollen, inte så varmt och svettigt och bekväma träningsbrallor funkar perfekt att gå i. Imorgon tar jag nog en långrunda på egen hand. 

Just promenader och powerwalks tillsammans med cykelturer lär bli min motion ett tag framöver. Jag vill gärna komma igång med gymträningen igen, men känner att jag måste ta en sak i taget nu. Först få  maten att funka lite mer automatiskt, med lite mer flyt. Jag är liksom långt ifrån säker på att den biten kommer att funka. Långt långt ifrån. Men sen när den gör det, då ska jag försöka få in träningsrutinen. Yepp, så får det bli.

Annars har denna helgen hittills bestått mest av matplanering, matlagning och matätande. Ja och så lite städ, med betoning på lite. En del nätsurf har det såklart blivit, och Idol på TV. Inte så mycket att blogga om direkt. Så, jag låter bli.

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...