måndag, augusti 19, 2013

Papper, papper, papper.

Papper här, papper där. Papper, papper, papper.

Det är papper på jobbet. Det är avtal och intyg och formulär för egen del som ny hos arbetsgivaren. Det är listor och papper och blanketter för de nya barn jag tar emot. Och det är dessutom barnens scheman som jag råkade bli ansvarig för.

Och det är papper hemma, främst just nu gällande vårdbidragsansökan till Försäkringskassan. Lite ska jag hur som helst gå ner i tid efter nyår har jag bestämt, jag behöver det och Simon behöver det, men en viss ersättning för det merarbete, den mertid och även de merkostader hans funktionsnedsättning innebär vore inte fel. Så nu måste vi lista alla svårigheter Simon har, allt som är jobbigt, och vid återbesöket hos läkaren på måndag ska vi be honom skriva ett förtydligat utlåtande att bifoga ansökan. Och det är ju inte så kul förståss att fokusera på det negativa, helst vill vi ju fokusera på allt det som trots allt är positivt, men det är som det är... 

En vecka, ja lite drygt då, har jag varit på mitt nya jobb. Och imorgon är första dagen i 4:an för vår lillfis som dessutom fyller 10 år nästa vecka. Innan dess ska vi hinna med årets Indienträff på Getterögården utanför Varberg, en träff som för en gångs skull INTE sammanfaller med Palmfestivalen (jag vill skriva Mikaeli Marknad men får väl skärpa till mig). 

Helgen som gick innehöll en kräftskiva med bl a ett utflippat bollkrig inkl. barn som mutades av vuxna för att bombardera fienden ;-) samt en rispapperslykta som inte riiiiiktigt betedde sig enligt planerna. I motsats till hur det kanske låter så var det en sansad skiva, i alla fall tills vi ringde efter en taxi vid halv tolv när Simons ork tröt. Hur natten sedan fortlöpte saknar jag faktiskt rapportering om... Jag undrar om det är ett bra eller dåligt omen ;-)





Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...