måndag, september 09, 2013

It's been 3 weeks since my last confession.

Ja ibland går jobbet verkligen ut över fritiden. Illa, men så ser den krassa verkligheten ut. Och trots allt ligger bloggeriet inte i övre delen av prioriteringslistan. Men nu har jag tid. Och ork. Som sägs på TV... Detta har hänt:

Årets Indienträff på Getterögården bjöd på underbart sensommarväder, god glass, som vanligt trevligt sällskap och givande diskussioner, lite turistande och årets sista (?)bad.


Simon har hunnit fylla 10 år minsann, firat första nollan... och fått sin första mobitelefon. En telefon som man nästan "bara" kan ringa och ta emot samtal med, och skicka och ta emot sms. Jo, det finns faktiskt sådana fortfarande ;-) 


Det har hunnit vara Mikaeli Markn... nej, förlåt... Palmfestivalen också. För en gångs skull krockade den inte med Indienträffen så vi var där båda dagarna. Först en längre stund på fredagen, och sen en kortare på lördagen efter att Peter stått 2 h i insläppet till öltältet och bl a snackat en stund med en lokalkändis. Benny Hult ;-) Alcazar fick oss bland publiken i ca 10 minuter också, se'n räckte det.

I helgen som gick hade vi 10-årskalas. "Vuxenkalas" var det. Kalas för kompisarna var Simon av nån anledning inte sugen på i år.
Menyn blev... annorlunda ;-) Revben, köttbullar, prinskorv och potatisgratäng beställdes från födelsedagsgrisen, grönsakerna och såserna lade vi till :-)
Sensommaren var på gott humör även denna dagen så vi satt mestadels ute. Najs.


Till helgen är det dags för lite nöjen igen. Först kick off med jobbet fredag-lördag, därefter kräftskiva (igen) på lördagskvällen. Vad jag gör på söndag behöver jag nog inte berätta??

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...