torsdag, april 25, 2013

Man kanske skulle köpt en lott.

Jag var på gymet igår. Ja faktiskt, trots att denna bilden är tämligen relevant. Jag bytte om, låste hänglåset på skåpet, och lade den lilla nyckeln i träningsbyxornas ficka. Stängde dragkedjan till fickan, för nyckeln fick ju absolut inte ramla ur. Och så skred jag till verket och började träna. Jag tyckte att den ena sömmen på byxorna kändes ovanligt hård men tänkte att det säkert är för att jag blivit fetare och fyller upp brallorna mer.
 
När jag var klar och stretchad och sådär så skulle jag så låsa upp skåpet, ta mina grejer och åka hem. Sticker ner fingrarna i fickan... och hittar inte nyckeln! Däremot hittar jag ett litet hål. Litet, men tillräckligt stort för att nyckeln kan ta sig igenom. Och det har den gjort... Nyckeln är borta! I skåpet finns inte bara kläder utan även nycklar t ex och jag kan inte komma åt dem! Jag lägger mig på golvet och letar förtvivlat efter en nyckel. Hittar den inte. Tänkte att nån hittat den och lämnat i receptionen, men den är nu obemannad eftersom klockan var över 19. Fasen också. Jag skulle precis gå ut i gymet igen och fråga alla om de sett nån nyckel på golvet nånstanns, när jag kommer tat tänka på den där hårda sömmen. KAN det vara så att det var nåt annat än en söm? Börjar känna igenom byxorna... och jo, nyckeln har "fastnat" i sömmen och suttit där under tiden jag tränat. Vicken tur!!!
 
Nu ska jag "bara" komma ihåg att laga det där hålet i fickan så jag inte gör om samma sak igen. Nästa gång har jag nog inte lika mycket tur. Tror jag.
 
Yepp. Jag tränade som sagt. Och träningen föranledde följande text på facebook:
 
Vikt: lätt fånget, svårt förgånget.
Kondition: svårt fånget, lätt förgånget.
Så dumt!
 
Jättedumt. Tänk om det fick vara tvärtom... Inte för att jag haft nån megakondition någonsinn, men den lilla jag haft är nästan borta. Det blir till att börja om från början. Tyvär räcker ju tiden inte riktigt till just nu, och lär inte göra förrän skolan är klar veckan före midsommar, så jag får sätta målet till 2 pass/vecka och se eventuella långpromenader eller cykelturer utöver det som bonus.
 
Nå't positivt var i alla fall att jag inte har tappat lika mycket på styrkan...
 
Maten har jag helt förlorat snitsen på. Jag kan göra bra matlådor och grejer till jobbet och förbereda middagarna dagen före o s v, men så känner jag mig för stressad från att äta den ordentligt, och så blir det fel mat och för mycket av den i stället. Känner mig misslyckad och ledsen, och så tröstäter jag. Tar "nya tag" dagen därpå, den dagen slutar likadant som den förra, och så är bollen i rullning. Fasen. Från mindre än 10 kg från mål är jag nu över 20 kg därifrån. Ska jag nå'n gång lyckas hela vägen? För ett drygt år sedan var jag övertygad, nu är jag minst sagt tvivlande. Men gett upp? Icke. Inte än... Det sista som går mig förlorat är nog min envishet. På gott och ont ;-)
 
Nå't helt annat: jag har som ni ser skiftat utseende på bloggen. Jag är inte riktigt nöjd, antingen har Blogger begränsningar som inte låter mig göra vad jag vill göra eller så är jag helt enkelt för dum för att fatta hur jag ska göra det. De bakgrunder jag hellre vill ha gör att viss text i sidelementen inte syns och jag kan inte skifta färg på alla. Så, just nu är bloggen antingen "stilrent klassisk" eller "grå och trist". Jag får väl testa vidare när tid finns... D v s inte just nu. 2 timmars pluggande återstår idag, sen Simon-hämtning, mellanmål och därefter avfärd mot jobbet och kvällens arbetsplatsträff. Överlämning av Simon till sin ömme fader, och sen kör de och hämtar nya bilen. Efter 6 veckors fördröjning p g a del som var tvungen att bytas ut. Jag säger som Fylking: Äntligen!

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...