fredag, februari 08, 2013

Melodifestivalen anmäls, är tydligen gaypropaganda.

Visst ska det erkännas att jag fler än en gång velat anmäla programmet. Men inte p g a gaypropaganda, utan till nån sångombudsman eller musikombudskvinna eller så. Söka ersättning för sveda och öronvärk. Anmäla för grov klädbrottslighet. Ja lite så'nt. Men, det har inte känns som om det funnits nån reell chans till att klagomålen skulle hörsammas. Inte minst eftersom nån sångombudsman och musikombudskvinna ö h t inte existerar. Så, jag har inte kommit till skott med det där.

Men Bones däremot, TV-serien alltså, DEN ska jag baske mig anmäla. Stämma. Kräva ersättning för psykiskt lidande. De visar liksom så mycket mer än bara bones. Bara skelett är inte läskiga, däremot lemlästade lik och skelett klädda i senor, blod och sånt. 

Som förra veckan när några snubbar och snubbor (heter det så?) spelar bowling, en maskin vill inte resa om, de trycker på omresningsknappen... och i stället för käglor kommer det ner ett slebbigt mosigt äckligt lik. URK!! Min lovande bowlingkarriär är nu högst osäker p g a det hemska traumat. Jag kommer nog aldrig mer att kunna hantera maskinstrul utan att bryta ihop.

Och idag... så ska en liten flicka lära sig gå på toaletten. Hon är rädd och tror att det finns monster i toaletten. Pappan bedyrar att det inte är så, det är inget farligt, och flickan går till slut med på att testa. Och upp i toaletten flyter... likdelar!! Bl a ett öga. ÖRK! Ja flickan var ju skådespelerska och sådär, men mina toilet-issues... de är högst verkliga. Ja ni vet det där jag skrivit om tidigare. Bl a att nån kan kolla på mig, rakt upp i ändalykten, nerifrån toaletten. Jag har ganska nyligen slutat att tvångsmässigt lägga papper i toan för att förhindra detta (men brunnar från badkar och dusch är fortfarande farliga) och så tvingas (jaaa det finns ju inget annat att se på kl åtta på kvällen!) jag se detta! Inte nog med att det var ett lik, det var dessutom ett ÖGA!! Nu tänker ni att ögat tillhörde liksom en ganska så död människa så det såg nog inte upp i så många bakdelar. Men, you never know!! Och vem vet hur många den/det sett INNAN döden inträffade, va??

Jag lovar att uppdatera er om hur stämningsprocessen fortskrider.

På tal om nåt heeeeelt annat. Ni vet den där pormaskdödaren som snarare ser ut som en porrmask. Den som jag skriver om här. Den har hamnat i gott sällskap. För Fråga Olle eller ej, nog är det fler än jag som får porrvibbar av dessa också?

Visst?

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...