söndag, februari 03, 2013

Är detta verkligen okej?


Eller är detta otillåten diskriminering? Jag menar, varför får inte 100-åringen vara med? Nån gång kliver han väl in genom fönstret igen?











 Ja igår var det lördag. Peter, han jobbade halva dagen han på sitt avlönade arbete utanför hemmet. Jag spenderade samma halva dag med oavlönat arbete i hemmet. Dessutom med så'nt arbete som just Peter egentligen ska göra med tanke på min kvalsterallergi, nämligen storstädning av sovrummet. Det samlas en hel del damm under sängen och bakom sänggaveln och eftersom jag spenderar en hel del tid i sovrummet är det ju rätt vettigt att vara lite mer noga där. Och när ingen annan gör det så...
Kotte och Bläckis var i alla fall nöjda i den renbäddade sängen sen ;-)

"Jag glömmer bort att du inte ska göra sånt där, glömmer bort din allergi" lyder mannens försvar. Yeah right. Det är dessutom inte nån smickrande förklaring eftersom den signalerar att om jag inte är allergisk så är det en självklarhet att jag ska göra det?! Nä, där får du bakläxa :-D












Nåja, städat blev det, och hem kom han. Och efter lite lunch ville sonen minsann umgås och det blev Wii-spelande av det hela. Givetvis var jag bäst.












Tanken för dagen var också att smaktestet av alkoholfri öl skulle genomföras. Och njo, det gjorde det... halvvägs. Efter tre sorter fick vi nog för dagen och beslöt att ta andra halvan idag. Konstateras kan att man blir ungefär lika mätt av alkoholfri öl som "riktig".

Melodifestivalen då? Jo, den kollade vi på. Simon lät oss inte glömma eftersom Yohio skulle vara med. Och nog var det bidraget bäst, låten var helt okej och grabben förvånande bra på att sjunga. David Lindgren var tvåa i min bok, men mina högt uppskruvade förväntningar efter förra året infriades inte. Den var bara näst bäst i avsaknad av god konkurrens.

Sämst? Anna Järvinen och JayJay Johansson. Zzzzznark!!! Och sen Gosa gosa gosa gosa gosa gosa gosa gosa gosa gosa gosa gosa gosa gosa gosa gosa gosa... Hur kan arbetslösheten vara så hög när vem som helst tydligen kan vara textförfattare?


Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...