torsdag, juni 14, 2012

Jag måste erkänna en sak.

Innan det nu pågående europeiska mästerskapet i fotboll hade jag ingen aning om att Ukraina och Polen är grannländer. Jag hade länge tyckt att det lät konstigt att de två skulle dela på ett mästerskap men tänkt att "de i öst är ju lite som de är", typ... Men ja, nu vet jag i alla fall. Bättre sent än aldrig? Eller bör jag skämmas intill döddagar?

På tal om EM då så är jag dubbelt besviken. Dels på Sverige, inte bara förlorade de mot Ukraina (ja ni vet, ett av Polens grannländer) utan de spelade rätt krattigt också. Och dels på Holland, mitt icke-nationalistiska favoritlag, som förvisso spelat okej men inte som de "brukar" och gör man inte mål så... ja då går det inte så bra.

Olof Mellbergs svar på varför det blev som det blev i matchen mot Ukraina är förresten en höjdare: "För vi släppte in två mål, och gjorde ett!" :-D Nästan lika bra är radiosportens kommenators ord efter Portugals andra mål mot danskarna: "Den satt som ett portugisiskt frimärke i krysset. Inte ens en kolibri hade gjort det bättre!"

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...