torsdag, juni 14, 2012

Gårdagens EFIT...

... kommer här. Ja jag vet, det är fel dag, men inte kom jag ihåg det i måndags inte. Ja ni vet väl vid detta laget att mitt minne är av non stick-variant? I alla fall, här är Ett Foto I Timmen onsdag 13 juni 2012.
Strax efter sju befinner jag mig... tja det kan vi kanske lämna därhän. Men i närheten finns i alla fall Herrarnas Brakande Dassbok. Och vettni, fast jag inte är en herre så läser jag i den! Den har sina guldkorn.

Timmen därpå försöker jag få i sonen lite frukost. Efter protester äter han ett halvt ägg och dricker ett glas juice. Jag själv tar en smoothie.






Klockan är här 9 och den obligatoriska Dagens Outfit-bilden tas.




































Klockan 10 är jag i infekterat bråk med skrivaren. Detta var INTE det som var tänkt att finnas där på pappret.



Strax efter 11 är det lunch-time.


Och därefter såklart: vila! F.t har vi inga nya barn som gastar och ser det som misshandel att behöva ligga på en madrass på golvet så vilan är på så sätt ganska lugn och jag använder den ofta till att göra jobb på datorn eller prata igenom dagen med kollegorna. Men i perioder med 6-7 nya rejält protesterande småttingar får man känna att man lever ;-)

Kl 13 hänger jag i personalrummet en skvätt och ägnar mig bl a åt genomgång av mitt och Simons schema för sommaren.
Si sådär en timme senare har de flesta barn vaknat till liv och piggnat på sig, och jag får ta tag i en av de mindre roande men inte så hemskt farliga arbetsuppgifterna: blöjbyten! Denna dag har varenda en av barnen minst ett halvt ton sand i blöjan. Fattar inte... 


Igår var sista dagen som vår goa barnskötar-validant (NEJ be mig inte förklara!) var hos oss. Här kl 15 är det hon lämnade kvar som gåva till oss. Oj oj oj... Såhär dagen efter kan jag avslöja att de är nästan orgasmframkallande goda. Och de framkallar även en del sunkiga skämt. Som t ex hur gott det är med knottriga kulor... med kletigt innehåll... :-D



Givetvis fick hon nåt av oss också. Klockan 16 packar jag in blomman hon fick (nej hon fick inte BARA den ;-))


Vid 17 tackar (???) jag kollega I för att hon ger svar på frågan "Hur gör djur??"


När jag shoppat lite vego-käk på Astrid & Aporna och satt in kassen i bilen är klockan nästan 18.


Väl hemma ser jag en del av Portugals och Danmarks kamp på fotbollsplanen. Här runt kl 19.


Man måste inte dricka öl när man ser fotboll. Absolut inte! Det går med rödvin också! Som här strax före 20.


Kl 21 glömde jag ta foto. Jag sa ju det: non stick!! Här är klockan istället 22 och Holland ligger under med inget mål mot två. 
Sen var jag uppe i flera timmar till och gjorde absolut noll och nada nytta. Men... säg inget till nån! Ssccchhhhhh!!!

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...