söndag, februari 05, 2012

EFIT lördag 4 februari.


Ja passande nog så var det EFIT-dag igår när jag för en  gångs skull faktiskt sysslade med nåt hyfsat intressant ;-) Men, jag börjar från början.


Och början, det var klockan 8 på morgonen då Simon tyckte att det var dags att sluta sova. Upp och hoppa! tyckte han. Jag, och Kotte, höll inte med. Alls.










Timmen senare, alltså klockan 9 (bra räknat ni som fattade det!), tycte jag att det behövdes städas i badrummet. Igen. Vad ÄR det för grisar jag lever med?










Klockan 10, alltså 2 timmar efter uppvaknandet, orkade jag till slut fixa lite frukost. God ekologisk blåbärssylt det där. Aldeles för god.









Klockan 11 befann jag mig i ett provrum i stadens köpcentrum och testade "släta ut fläsket så man får en mer utbredd bilring istället för 3-4 stycken"-underkläder. Till slut köpte jag en hudfärgad not så sexy body.












När jag sen körde hem vid tolvsnåret gjorde jag det i sällskap av en ny bukett tulpaner till köksbordet.











Klockan ett fick jag en otäck känsla att jag råkat skriva ut samma biljett två gånger eller nåt, och kollade noga så att jag verkligen hade 4 st olika. Men, det var faktiskt rätt... Men, tänk OM!!!















Vid 14 blev det lite lunch i form av lasagne. Ja och ketchup, okej då. Just lasagne är faktiskt en av de väldigt få sakerna jag äter ketchup till.







Klockan 15 var det så dags att avlämna en styck Simon till sina ömma morföräldrar. Bye bye, vi ses imorron!!

















En dryg timme senare hade jag klätt mig, fixat hår och smink och rustat mig för kylan. Snart kommer bussen!


















Och just bussen befann vi (jag, Thomas och Peter) oss på när klockan var 17. Närmare bestämt i närheten av Skegrie skulle jag tro. På väg till Malmö då...









Klockan 18 hade vi slagit oss ner på Ölkafét nära Möllevångstorget, fått våra (första) öl och även fått in vår mat. Fläskfilé Oscar åt Peter och Thomas, jag åt bakad potatis med grönsaker och vitlöksdressing.










Tyvärr lyckades partygängsdeltagare nummer 4, Marlene, skaffa sig en sjuhelsickes halsfluss just denna helgen och var tvungen att avstå konserten. I stället fick hennes stand in, hennes make och min kollega Peter (yepp "alla" heter Peter), ta över hennes biljett. Och hennes öl. Här klockan sju försöker han övertyga den andre Peter, alltså min make, om att vi alla måste åka till Sonisphere-festivalen i sommar. Det gick väl inget vidare dock.






Sen är frågan: Hur sjutton tänker man när man tar på sig en body med knappar i grenen när man ska dricka öl? Det blir många lite trixiga toalettbesök då kan jag tala om. Så antagligen så är väl svaret: man tänker inte alls!

I alla fall, denna inte så jättemysiga bild får symbolisera vad jag sysslade med klockan åtta. Och typ 10 gånger till under kvällen.











Klockan 21 diggade jag för fullt på ett fullbelamrat KB. tAKiDA ÄR bra. Eller hur Peter N?! ;-)










Och här var det efterfest, klockan 22, på en pub vid Möllevångstorget. Vad puben hette? Eh, ingen som helst aning... Men de hade Staropramen och spelade rockmusik, vad mer behövs liksom?










Klockan 23 togs detta fotot medans Peter (N) och Thomas dividerade med Sibylla-grabben kring det faktum att de har matservering men ingen kundtoalett. Eller jo det fanns en men den var låst. Lite svårt att pinka i/på den då, liksom...









Vid midnatt satt vi så på bussen hem mot Trelleholla igen.












Och sen när vi kom till hollans lilla busstation snöade det. Och var kallt om fötterna trots termo-sockar. Och taxin som skulle ta oss sista biten hem dröjde. Men, ungefär klockan ett var vi hemma. Och kunde krypa ner i sängen...

1 kommentar:

Lena sa...

Kikker innom din efitdag og må flire litt ;) Body og øl hører ikke sammen nei, have been there and done that!!

Koselige bilder, takk for titten!!

Klem Lena

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...