söndag, januari 22, 2012

EFIT söndag 22 januari 2012.

Yepp, dags igen för en EFIT = Ett Foto I Timmen.

Min dag började kl halv åtta när jag mötte denna inte så pigga varelse i spegeln.

Anledningen till det tidiga söndagsuppstigandet var att det vankades bowlingmatch. Här kl halv nio väntade jag på att eländet skulle starta.

Halv tio spelade jag och kunde inte ta foto, men halv elva hade jag sedan länge klivit av banan för att jag är så usel!!

Halv tolv. Trösthandlande? Nej, men det behövdes några grejer. Yoghurt bland annat. Isländsk, såndär Skyr.

Halv ett var badkaret upptaget.

Mat mat mat! Här lite sen lunch klockan kvart över ett ungefär. Grönsaker, vitlökssås och stekt tofu. Och så gjorde jag lite till morgondagens lunch också.

Halv tre ungefär var det dags för lite hemmaträning. Jag pallade inte ge mig iväg till gymet idag faktiskt.

För första gången i vinter kom det såpass med snö att det lade sig lite lite på marken. Jag är en snäll typ så jag lät mina vinterskor då röra vid snön halv fyra. Kanske enda gången i vinter?

Halv fem var det dags för eftermiddagsmellanmål bestående av (lös)kokt ägg.

Skyr fanns inte med på HälsoVakten, så jag lade själv in den vid halv sex.

Middagen imorgon kommer att ätas på hallen, så det fick bli en sallad som gjordes klar vid halv sju. Men nu när jag skriver detta kommer jag på att jag glömt göra tzatziki. Illa!

Vid halv åtta såg jag på Copycat singers, och tycker att han som blev bäste härmare ska vara glad att de flesta inte trodde han var originalet. För han sjöng mycket bättre än Christer Sandelin nånsinn gjort.

Halv nio grävde gänget i Bones i minst sagt äckliga grejer. Urk!

En stund efter nio fyllde jag på med mer värktabletter i ett sista desperat försök att dämpa huvudvärken som förföljt mig i några dagar. Därefter blev det troligtvis bara slökollande på TV. Och det vet ni nog redan hur det ser ut ;-)


2 kommentarer:

heponimake sa...

Hej hej... Kikar in från din länk i dagens efit. Kul att fått följa dig dag!
Må gott/ H

Annika sa...

Kikar in på din EFIT dag, håller med dig ang Copycat singer, att killen som kom 2a var en bra mycket bättre sångare än Christer

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...