... skulle man kunna tro att vi ska göra, men nejdå, det är bara en dags matsäck som gjorts i ordning.
Kokta ägg. Kaviar. Oopsies.
Ost.
Stavar av morot, paprika, och gurka. Blomkålsbuketter.
Två sorters dipsås.
Nötter.
Vatten, vatten, vatten.
Rökt lax (till mannen).
Köttbullar och korv på spett (till sonen)
Pannkakor.
Satsumas.
Dessutom 4 port. protein- resp måltidsersättningspulver samt några protein- och recovery-bars som nödproviant imorgon eller senare under helgen.
Jodå, vi överlever nog ;-)
Idag blev det grillning. Kotlett och spett med köttbullar och korv till sonen. Kotlett, sallad och rödvinssås till maken. Och hemmagjord quornburgare med oopsies-bröd, dressing och grönsaker till mig.

Burgarna blev hur goda som helst. Recept? OK:
2 msk havregryn + 2 msk vatten + 2 ägg, rör ihop och låt svälla. Blanda sen med
300 g tinad quornfärs
2 msk senap
1 dl sojamjöl
1 msk fibrex (kan uteslutas)
spiskummin, salt, vitlök, lökpulver och peppar
Forma till burgare eller bollar, eller både och, och stek i rapsolja + smör på medelvärme.
Det blir lagom till 5 burgare, eller ca 30 bollar. Näringsvärde per 6 bollar eller 1 burgare, exklusive stekfett:
150 kcal. 7 g fett. 15 g protein. 5 g kolhydrater.

Vi lär höras mer under påskhelgen, men tills dess: Puss på er och Glad Påsk!

Kokta ägg. Kaviar. Oopsies.
Ost.
Stavar av morot, paprika, och gurka. Blomkålsbuketter.
Två sorters dipsås.
Nötter.
Vatten, vatten, vatten.
Rökt lax (till mannen).
Köttbullar och korv på spett (till sonen)
Pannkakor.
Satsumas.
Dessutom 4 port. protein- resp måltidsersättningspulver samt några protein- och recovery-bars som nödproviant imorgon eller senare under helgen.
Jodå, vi överlever nog ;-)
Idag blev det grillning. Kotlett och spett med köttbullar och korv till sonen. Kotlett, sallad och rödvinssås till maken. Och hemmagjord quornburgare med oopsies-bröd, dressing och grönsaker till mig.

Burgarna blev hur goda som helst. Recept? OK:
2 msk havregryn + 2 msk vatten + 2 ägg, rör ihop och låt svälla. Blanda sen med
300 g tinad quornfärs
2 msk senap
1 dl sojamjöl
1 msk fibrex (kan uteslutas)
spiskummin, salt, vitlök, lökpulver och peppar
Forma till burgare eller bollar, eller både och, och stek i rapsolja + smör på medelvärme.
Det blir lagom till 5 burgare, eller ca 30 bollar. Näringsvärde per 6 bollar eller 1 burgare, exklusive stekfett:
150 kcal. 7 g fett. 15 g protein. 5 g kolhydrater.

Vi lär höras mer under påskhelgen, men tills dess: Puss på er och Glad Påsk!

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar