Som frukost ett kokt ägg och en skål med naturell yoghurt, kvarg (som kesella ungefär), hallon och hackade nötter.

Mellanmålet på förmiddagen kan bestå av frukt och bär (inte så mycket som på bilden dock)...

... tillsammans med lite nötter.

Ett exempel på lunch är en skål med blandade grönsaker, vegebitar och en kall vitlökssås på kesella utblandad med mjölk.

På eftermiddagen sitter det kanske fint med en liten shake, här i form av Triple Protein blandad med mjölk.

Här nånstanns kommer ofta ett träningspass, och efter det behövs mat igen. T ex kokt ägg, ost och banan.

Till middag kan det bli stekt tofu, avocadodip och bönsallad.

Och som kvällsmål t ex naturell yoghurt med bär.

4 kommentarer:
Bortsett från ägg hade jag med stor glädje ätit av din sorts mat. Alltid fräscht det du visar!:)
Tina i Malmö
Fortsätt kampen. Jag jobbar på min front. Tillsammans så kan vi göra vad som helst. Jag tror på dig. Du uppvisar en sådan här styrka och nu-ska-det-banne-mig-göras-något-åt-saken-attityd. You go girl!
Kesella = kvarg. Kesella är Arlas namn på produkten kvarg, bara så att du vet :)
Jo jag vet ;) Men jag äter inte kesella, eller en del andra kvargsorter heller, p g a löpen och folk vet i regel vad kesella är men inte kvarg. Därav..
Skicka en kommentar