fredag, november 28, 2008

Fredag igen.

Alltså, i lördags tänkte jag äntligen pricka rätt EFIT-dag. Men, så glömde jag kameran på jobbet, gtrodde jag i alla fall, och kameran i mobiltelefonen är kass. Så det blev inget. Men... jag hade inte alls glömt kameran, bara letat för dåligt efter den i väskan. Ja håhå jaja..

Men jag EFIT:ar idag, om inget oförutsett händer. Typ batterihaveri eller så. Men jag börjar undra alltså. Dagen startade med att jag gick upp tidigare för att torktumla kläder jag skulle ha på mig, och så går proppen såklart... och det märker jag inte förrän det är för sent för att hinna få paltorna torra efter proppbyte. Så fortsätter dagen likadant så lär EFIT ranta åt skogen.

Och 2008 from hell fortsätter. Nu har jag fanimej cellförändringar på livmodern också och ska genomgå en konisering, om inte jag och min läkare kommer fram till att operera bort hela livmodern som vi så smått varit inne på redan tidigare p g a mina andra problem.

Kan 2009 bli sämre?? Det får jag inte hoppas....

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nejnejnej, inte det också!
KRAAAAAAM

Cookiekakan sa...

Är det inte livmoderhalsen som har cellförändringar? Hoppas det inte är nåt, men om det är nåt, så har du förhoppningsvis fått bort det i tid.
Kram

Anonym sa...

Usch och fy. Det känns faktist orättvist att läsa att du/ni drabbas av ännu mer tråkigheter. Hoppas det inte är någon som helst fara på taket, och det är det säkert inte!

Béatrice Karjalainen sa...

Nämen usch då ditt 2008 låter inte alls kul. Men 2009 kan väl knappast bli värre. Tycker vi bestämmer att 2009 skall vara ett bra år.

Jennie sa...

Jo, Cookiekakan, det sitter på livmodertappen tydligen...

Jag har telefontid med min läkare imorgon. Hoppas hon också tycker det kan vara en god idé att operera bort hela alltet, det vill jag.... Jag vet att det är ett rejält ingrepp men jag är verkligen trött på allt strul från den regionen.

Jennie sa...

Och så TACK alla goa för era kommentarer!

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...