söndag, maj 31, 2020

För närvarande är jag hälften så gammal ...


... som släktens äldste medlem. Det uppmärksammades för nån timme sedan med frukost och present i sängen. Ingen skönsång, den biten besparades jag 😉.

Igår skulle jag egentligen haft sommarens tema-fest, lagd tidigare än vanligt just för att slås ihop med att jag blir 45. Två flugor i en smäll så att säga ... Av virusrelaterade orsaker så blev ju det inställt och vi bjöd i stället bara hit mina föräldrar på middag. Men, redan i fredags så blev det minsann lite firande av, för när jag kom hem från min promenad stod 4 fina vänner på min altan. I stället för grillmiddag med familjen blev det goda drinkar, hämtad mat of my choice, efterrätt, lite lek och massor av skratt. Jag med flottigt hår, svettig efter promenaden och utan att ha duschat på länge ... Det är sånt man får ta när man överraskar mig 😊. Man får också ta risken att jag är sängliggande och mer eller mindre utslagen, och den risken är de medvetna om, men de lyckades pricka in en "bra" dag. 




Igår var alltså mina föräldrar här, och de kom redan på eftermiddagen för att öka möjligheterna att kunna sitta ute utan att frysa häcken av oss. Det blev typ 3-rätters med grillat i mitten, en annorlunda 4-kamp där det inte bara gällde att prestera bra själv i sin egen gren utan även gissa hur bra de andra skulle vara på sin, provsmakning av ett för oss alla nytt vin som utan tvekan blev godkänt och så lite catching up kring vad som hänt och händer i våra liv nu när vi ses så sällan.






Idag är jag rätt trött av förklarliga skäl, men då både det överraskande och inplanerade firandet var Jennie-vänligt så är jag liksom inte slut. Jag förväntar mig att imorgon vara tillbaka ungefär där jag var i fredags eftermiddag och därför bestämde mig för att ta den där promenaden ... första dagen efter bowlingen två veckor tidigare som jag kände att min energinivå var ganska normal för att vara mig. Smärtnivån är fortfarande ökad vilket jag suckar och muttrar över ibland men ändå kan hantera hyfsat. Så promenaden var väldigt skön känslomässigt liksom och jag kände att muskelsvagheten inte hindrade mig från att gå ordentligt. Jag hoppas jag kan göra om det imorgon! Men idag blir det alltså vila. Och vila. Och så lite vila. Rabarberpaj. Och lite mer vila.


Så nu är ni uppdaterade. Skönt va?

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...