måndag, september 30, 2019

EFIT söndag 29 september 2019.

Igår var det officiell dag för Ett Foto i Timmen, även kallat EFIT, och jag hängde på! Varenda timme t o m.



Vid 10 steg jag upp och möttes av detta i spegeln. Yeeeeeezzz! 😱

Det blev snabb återgång till sängen där jag bl a kollade på några avsnitt av Vägens hjältar. Intressant och lagom tidsfördriv det där.

Att dela lite frukt och bär och hälla på vaniljsås kändes som lagom "matlagning" så här var min frukost/lunch. Frunch?

Därefter vågade jag lyssna på inspelningen från lördagens sånginsats på en namngivning och t o m publicera en del av den 😏.
















Sen blev det dags att hyfsa till sig så inte människorna runtomkring fick skrämselhicka. I med spraybalsam i håret och kamma ut det och platta till det lite, på med lite smink och inte minst på med kläder 😊.

Klockan tre började jag så agera bowlinggroupie och även försöka axla en del av hemmaliggande sjuka lagledarens peppnings-roll. Jag vet väl inte hur mycket jag kan ta åt mig äran, antagligen ungefär ingenting, men vinst blev det 👍.


Samtidigt som jag kollade på bowling försökte jag via telefonen hänga med i TFFs match mot Dalkurd. Där blev det däremot ingen vinst nej.

Efter bowlingen var det dags att claima lite rewards i Pokemon Go.

Nej jag har inget lämpligt svenskt uttryck.

Åsså fick jag fånga lite också. Några lila katter bl a.











Jag passade också på att kolla in nyöppnade Stora COOP.

Det finns en del produkter som bara finns på där och som jag nu slipper köpa i Malmö, men i övrigt lär nog inte detta bli mitt inhandlingsställe nr 1.

Jag kom hem lagom för att först se Angelica Bengtsson bryta staven i sista försöket på svenska rekordhöjden, sen inte hitta sin andra stav och därefter fantamej klara! Helt makalöst.

Halloween is coming up! Jag har, tror jag, redan bestämt mig för klädsel på årets fest men det skadar inte att ha alternativ. Detta t ex? 

Fast språkpolis är inte direkt något jag behöver klä ut mig till, jag har en naturlig fallenhet för det. Även om jag använder mig av bl a svengelska och medvetna alternativa stavningar m m ibland  😊.

Ett glas vin satt fint sen. Skål!

Kvällen avslutades med massage av mina ömma fötter som ikväll ska klara av att bowla 😱.


Ja det var den EFITen det!

1 kommentar:

Anna sa...

Hej! Inne och kikar på din dag! Kul med ett nytt ansikte!
// Anna

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...