torsdag, september 12, 2019

EFIT onsdag 11 september

Jag förstår om ni hajjar till. Det är ju ett sånt där datum som de flesta av oss inte glömmer. Men det är också datumet för höstens första Ett Foto I Timmen. Och jag är med ...


Klockan 7 var huset tyst, maken hade smugit iväg till jobbet utan att jag märkt det och sonen sov fortfarande. Så varför jag ändå vaknade efter bara ca 5 h sömn vet jag inte, men så blev det.


Efter ett kortare försök att somna om gav jag upp och började i stället lägga mina spellistor på Spotify offline. Jag har nämligen ny telefon så jag fick liksom börja om ....


Klockan 9 såg jag en ganska speciell Snövit-variant med Julia Roberts i rollen som elaka styvmodern. Spegel spegel tror jag att den hette. Lite småkul  sådär.















Sen blev det en ny dos vila. I tystnad. Så mörkt som möjligt.



Slutvilat!
Vid elva kikade jag lite i frysen för att se vad som fanns och skrev upp några alternativ för sonen att välja mellan.














Kl 12 umgicks jag lite med Smule och gav mig på en av mina favoritlåtar.




Vi har bl a skaffat nya duschväggar i duschrummet, eller på min toalett som man också kan kalla det, varav jag behövt flytta runt lite grejer. Jag upptäckte då att det behövde rensas bland mina hårprodukter, och till slut tog jag tag i det.

Timmen senare ....
Jomen det kanske inte syns jättemycket men jag rensade faktiskt bort en del där det var ungefär 2½ droppe kvar i flaskan eller där förpackningen varit öppen aldeles för länge för att kännas okej.


Efter så hårt arbete behövdes lite mellanmål i form av jordgubbar och chokladdessert. Det gjorde inte direkt ont.










Klockan fyra checkade jag läget på Hemnet.
Nope! Inget som gav mig nån inspiration idag.

Kl 17 surfade jag runt bland en massa visdomsord. Vissa passar bättre på mig än andra.

Mellan 18 och 19 var det Pokémon Raid Hour och olika former av Deoxys var måltavlan för dagen.

Totalt hann vi med 6 sådana nivå 5-raider ... och annan, en nivå 4.

När rundan började var det uppehåll och mest sporadiska moln, men jag kände på mig att det skulle bli regn och tog regnjackan på.
Jag fick rätt 😉



Efter raid-rundan satt jag i bilen ett tag och spanade lite. Och jo minsann, jag råkade på en shiny-variant av Mr. Mime!

(Shiny är en ovanlig form av vissa Pokemons, denna är t ex vanligtvis rosa.)













Väl hemma igen hade maken fått på den frostade plastfilmen på duschdörrarna, så nu behöver vi inte känna oss så exponerade 😉 .


Därefter blev det min tur att piffa till väggen bredvid duschen med diverse lull-lull. Det trollade i alla fall bort några av de fula hålen efter de tidigare vägghyllorna.















Efter lull-lullandet var det dags för sängläge och lite TV.
















Bl a ett av de mest sorgliga avsnitten av NCIS.

Efter det: GODNATT!

4 kommentarer:

Micke sa...

Inne och kikar på din röj-&fixardag.

Lillian "sognafaret" sa...

Den filmen om Snøhvit har jeg sett også. Jeg synes det er litt stilig med varianter av orginalfilmer når de er gjennomførte og ikke noen parodi på selve filmen.

Ariella sa...

Kikar in på din dag. Ja rensa bland hår och sminkprodukter är svårt! Nu blev jag nyfiken följer samma serie lite av å till. Vilken säsong och avsnitt såg ni på?

Anni sa...

Även om det inte försvunnit så många flaskor i badrummet så har det rensats och gåtts igenom och det ger en stor tillfredsställelse! Härligt att få göra nytt!

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...