tisdag, november 13, 2018

Jodå, jag lever.

Emellanåt har jag varit ganska tveksam, men ...

Sedan jag skrev i bloggen senast, för 3 veckor sedan, har jag:

➧ Promenerat över 11 km samma dag, uppdelat på två rundor.
➧ Promenerat över 1 mil i sträck dagen efter ovan nämnda aktivitet.
➧ Kämpat över en vecka efter ovan nämnda aktiviteter för att få såren och blåsorna på fötterna att läka hjälpligt så att jag kunde gå "normalt" igen.
➧ Ingått i "lugna cykelgruppen" på ett Pokémon Go-event, något jag absolut inte kunnat utan min kompis Sixten von Elcykel.












➧ Haft en del helt sängliggande, ofrivilligt alltså, dagar. Men inte så många i följd, högst 2, utan mer strödagar liksom så jag har inte hunnit bli alltför knäpp (tyst på er!) innan jag kunnat vara uppe och röra mig lite igen.
➧ Köpt blommor/plantor till lådor och krukor utomhus för en summa som inte är ämnad att offentliggöra.
➧ Skjutit upp utplacerandet och planterandet av nyss nämnda växter i en och en halv vecka. Hittills. Men de har fått vatten! Lite ...
➧ Flitigt undvikit affärernas julavdelningar under en shoppingrunda i Malmö men lik förbaskat fått med mig två stycken tomtar hem.













➧ Upplevt en total kroppslig strejk under en promenad i mina hemtrakter, plötsligt efter en halvtimme lade bara kroppen av och jag kunde inte förflytta mig en meter. Som tur var fanns en bänk med fin utsikt nära och efter en rejäl stunds vila kunde jag ta mig hem igen utan att behöva anlita den hjälp som erbjöds mig av en fin vän. Mobiltelefoner är bra att ha!
➧ Bidragit till mitt bowlingkorplags första seger för säsongen.
➧ Köpt sex st vita blockljus i syfte att använda 4 av dem till årets adventsljusstake.
➧ Fått ett ryck och kollat igenom det befintliga beståndet av ljus här hemma och bl a blivit varse att det bl a bestod av typ trettio vita blockljus i olika storlekar. Synd att det rycket inte kom _före_ nyss nämnda inköp.
➧ Bestämt att torsdagar ska bli min "kroppsvårdsdag" i den mån det går. Att jag på torsdagar ska, förrutom att duscha, raka de kroppsdelar som behöver rakas, tvätta håret, göra hårinpackning o s v. Detta för att jag ska slippa säga nej till socialt umgänge och nöjen som dyker upp under helgen som det egentligen finns förmåga till bara för att det inte finns ork till hårtvätt med mera också samma dag. Visst låter det klokt?















➧ Fått dåndimpen över all gymnasie-information som kommit med posten, Jag vill helst sticka huvudet i sanden och förtränga att sonen faktiskt ska söka in snart ... Jag är inte redo, och HAN är inte redo.
➧ Bestämt temat för nästa års tema-fest, ja utöver julfesten då. Det är bra att vara ute i god tid!


Tja, det var ett urval i alla fall. Det händer inga jättestora grejer i mitt liv nu för ti'n, men de små sakerna räknas ju också.

Nu ska jag göra ytterligare ett försök att få de där ute-växterna på plats. Förhoppningsvis det sista. Heja mig!

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...