onsdag, november 14, 2018

Det satt riktigt hårt inne ...

... men till slut så: höstens och vinterns ute-växter är på plats. Det kostade bland annat en helt uppfuckad rygg och kläder dränkta i jord som jag tappat över mig, men inget är väl gratis här i livet.

När jag köpte växterna härom veckan fanns inte alla sorter jag ville ha, men det blev väl hyfsat ändå.



































Lådan utanför sonens fönster är fortfarande tom dock, den ska få granris och en ljusslinga i sig lagom till advent och det är faktiskt makens jobb.

Advent ja. Trots att rosenbuskarna fortfarande står i blom så närmar det sig ... I år har vi lite kompisar här på adventsmys lördag 1 dec, alltså kvällen före 1 advent, vilket innebär att det behöver adventsfixas redan på fredagen 😱. Men, stakar och stjärnor tänds INTE förrän lördag kväll. Nix!

Det börjar dock bli hög tid att förbereda lite eftersom jag inte kan göra så mycket på en och samma dag. Jag får nog ta lite av helgen till att kolla igenom förrådet och bestämma vilken belysning som ska få tjänstgöra i år, testa så de fungerar o s v. Kanske bestämma eventuella gardinbyten så jag kan beordra maken att fixa det. Och framför allt bestämma vad jag ska ha för design på de fyra levande adventsljusen i år, kanske det viktigaste av allt utöver krubban.

Men nu är det hög tid för något annat. Jag har fika-dejt i sta'n om trekvart och befinner mig fortfarande i sängen iklädd pyjamas och med rufsigt hår. Ojsan.

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...