fredag, augusti 17, 2018

Testing testing, 1 2 3. 'Allå 'allå 'emliga armén. Eller nå't sån't.

Jag fick ju en ny dator för ett tag sedan; Chester. Men jag har också en iPad sedan några år tillbaka; Sebastian. Till Sebastian har jag ett Blutetooth-tangentbord; namnlöst. Alltså h*n heter inte Namnlöst utan saknar namn. Hur konstigt det än kan låta.

Detta inlägget skrivs på namnlöst tangentbord via Sebastian. Det var länge sedan jag använde det, tangentbordet alltså, och hade glömt att det fanns tills i morse då det plötsligt dök upp i mitt minne. Och jag kände direkt att det är ju något smidigare att ta med sig Sebastian + tangentbord till nåt ställe där jag vill sitta i lugn och ro och blogga eller skriva längre texter i annat syfte. Så, jag laddade upp tangentbordet och testar nu således det. Mina händer är ju mer än lovligt dumma nu för tiden men fingrarna träffar ändå rätt tangenter förvånande ofta. Tecknen/symbolerna på tangenterna är yttepyttepluttiga så det är tur att jag fortfarande har hyfsad koll på vilken bokstav som finns var :). Det kan kanske bli något bra det här när jag och tangentbordet blivit lite varma i kläderna.

På tal om varma, de senaste dagarna har värmen återkommit åtminstone mitt på dagen. Inte i form av 32 grader i skuggan direkt men typ 23-26 sådär. Detta tillsammans med den hyfsade mängd regns som kommit sedan en vecka tillbaka har resulterat i att även vår egen gräsmatta åter är ganska grön. Och det är ju fint och trevligt absolut. Dock betyder det att det också pågått en del gräsklippning i området på sistone vilket för gräsallergikern i mig inte är lika trevligt. Men hey, man får ta det onda med det goda!

Något gott som följt med väderförändringen är att vi nu kan grilla igen. Och för 2 sekunder sedan blev maten klar. Jag återkommer!!

*infoga valfri pausmusik*

I'm back! Nu en god stund senare kan jag konstatera att det krävs mer ljus för att kunna skriva med denna mackapären än datorn, men det är väl smällar man får ta. Jag har också hunnit upptäcka att en ljusslinga jag inte haft tänd på hela sommaren i själva verket kastat in handduken helt, may it rest in peace! Den dog säkert av värmeslag. 

Det kommer förresten att komma ett blogginlägg till i natt eller i morgon. Idag är det nämligen EFIT-dag, ni vet Ett Foto I Timmen, och jag kommer att delta i det på ett lite annorlunda sätt med i princip ingen text utan bara bilder. Omväxling är livets krydda! sägs det.

Men än så länge: Klart slut!

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...