tisdag, juni 19, 2018

Den som väntar på nåt gott ...

... väntar alltid för länge? Bättre sent än ännu senare?

Men här kommer i alla fall en EFIT sedan i lördags, den 16 juni. Jo jag vet, jag är lite seg ibland. Bland annat var jag det just i lördags, mycket en följd av studentfirandet dagen innan. I första hand var det nog stunden på skolgården, vid utspringet, som min ME-kropp inte tålde. Men, systerdottern/guddottern tar ju bara studenten en gång så ...


Runt klockan nio i lördags morse vaknade jag till, forfarande iklädd klänningen som jag bar kvällen innan, kom på att det var EFIT-dag och lyfte armen såpass mycket att jag kunde få till ett foto. Sen var det natti natti igen.

En timme senare var det dock färdignannat och jag slog en blick på facebook via telefonen. Där hittade jag bl a denna bild som genast skickades till en kompis där den var mitt i prick. Ja, tänka sig, jag har vänner som inte bryr sig ett smack om fotboll ens under pågående VM. Det visar väl hur tolerant och accepterande jag är?

Klockan 11 spanade jag, på tal om VM, in dagens matcher och fann två väldigt intressanta efter varandra. Island i sitt allra första VM mot självaste Argentina och sen våra danska grannar mot Peru. Genast beställde jag middagen till pausen mellan matcherna.

Klockan 12 hade jag lyckats ta mig upp ur sängen, om än tillfälligt, och avnjöt en god smoothie ute på terassen.

Sen åter till sängen där jag bl a sökte lite på fonder man ev. kan söka pengar från. Hittills har jag inte hittat nån som inriktar sig på just det jag tänkt dock.

Klockan två hade jag, som den uppmärksamme kan se, kommit ur festklänningen och tvättade bort de sista sminkresterna i ansiktet.

Därefter tillbaka till sängen igen för Argentina - Island. Och Island fixade, inte alls oförtjänt, oavgjort!
Och jag hade svårt att ställa om min hjärna till att Argentina inte längre spelar i tröjor som är vita och ljusblå. När sjutton slutade de med det?

Fotot klockan fyra är taget från den vinkeln telefonen befann sig just då helt enkelt. Den låg på en kudde på mina lår, kan man säga. Och jag, jag kollade på fotboll. Fortfarande/igen.

Klockan 17 var matchen slut och jag lyckades klara en ny nivå på TwoDots! Ett smått beroendeframkallande, och irritationsframkallande, spel på telefonen.
Middagen blev klar i tid och kl 18 hade jag nyss ätit upp den. Det var en grillad chicken-style burgare, vitlökssmör, grillad padronpaprika, grillad majskolv och lite andra grönsaker samt kebab- och grillsås. Mätt och belåten lagom till lite mer fotboll där Danmark gjorde ett mål mer än Peru gjorde.

Klockan sju låg jag i sängen och kollade på TV. Otippat va?

Ett annat spel jag börjat med är WordDomination. Ungefär som Alfapet kan man säga. Rätt kul, men utmanande för hjärnan. Mer än en match i rad klarar jag inte. Här klockan åtta fick jag stryk om jag minns rätt.

Klockan 21 var det dags för lite kvällsmat. Färsk frukt och bär samt rostade kikärtor.

Timmen därpå kollade jag för omväxlings skull på fotboll!

Vid elvasnåret var jag som synes väldigt väldigt sömnig och strax därpå sa jag GODNATT!

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...