onsdag, februari 22, 2017

Jag känner mig priviligierad.

TVÅ dagar på rad har jag delat en avokado och mötts av perfektion. Det var så vackert att jag nästan grät. Och lite tog det emot att mosa ena halvan på mackan och tärna den andra ner i en sallad, som att förstöra ett konstverk. Men, så fick det bli ändå, ty äta bör man - annars dör man. Sägs det.

Ikväll börjar min terapi, min friskvård, min livlina. Det är dags för en ny termin med gospel! Om jag nu lyckas ta mig dit, just nu känns det tveksamt då jag 1½ h efter dusch och hårtvätt fortfarande sitter i fåtöljen och samlar kraft att göra mig i ordning. I skrivande stund har jag 1½ h kvar tills jag måste ge mig av hemifrån, så kroppen får allt se till att skärpa till sig snart. Första steget blir att försöka få borsten igenom håret som i sin tur preparerats med en leave-in-conditioner, vars utseende i sin tur för tankarna till filmen Den där Mary 😀😀😀 (Fattar ni inte har ni nog inte sett den)

Och imorron, snälla vädergudar! Ta och sansa er! Jag ska åka till Tyskland och vill absolut inte befinna mig på en båt, hur stor den än är, i den blåst som varit de senaste dagarna. Så, det räcker nu, gör för en gångs skull som SMHI säger och ta det lugnt från kl 8. Tack.

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...