lördag, mars 19, 2016

Tecknad film + pepp-låt = sant!

Jag, make och son såg Zootropolis på bio i helgen som gick. Filmen var bra, absolut. Men inte bara filmen... utan ledmotivet också. Jag är inget stort fan av Shakiras musik men Try Everything är långt ifrån pjåkig. Lite klyschig (oj, fjärde gången idag jag använder det ordet på olika ställen ;-) ) kanske, men det är snabbt förlåtet för det fungerar... och jag har en ny favorit på hög volym i bilen. Och om jag kunnat träna hade den nog varit given på den spellistan också.

I won’t give up, no I won’t give in 
'Till I reach the end And then I’ll start again 
Though I’m on the lead I wanna try everything 
I wanna try even though I could fail

Varenda gnutta pepp jag kan få är välbehövligt just nu, även i form av klyschor
från en sjungande tecknad gasell :-D

På tal om musik så har jag i alla fall en sak att se fram emot. På min och Peters 21-årsdag (ja förhållandet alltså, inte våra egna åldrar) den 28 oktober ska vi bli underhållna på Malmö Arena. Bland annat Peter Johansson, Joakim Cans och Kee Marcello ska framföra några av 80-talets största rockhits.

Annars? Tja här hemma stämmer det rätt bra att julen varar än till påska. För igår togs till slut utomhusljusslingorna från i julas ner, och ungefär samtidigt kom lite påskigt pynt fram. Såhär:


Så snart jag orkar lyfta på häcken och klä på mig ska jag och Simon också pynta några kvistar i en kruka på altanen. Sen blir det inte mycket påskigare här hemma. Eller jo, jag ska givetvis fixa ett vårigt/påskigt ljusfat också. 

Årets första ute-växter har för övrigt inköpts. Inget avancerat, bara ett gäng penséer och några murgrönor, men trevligare än ingenting. Och så har vi premiärgrillat. Sonen tyckte vi skulle sitta ute och äta också, men han är ju inte riktigt klok han :-D Riktigt kloka är inte de vänner vi ska till ikväll heller, så vi lär känna oss som hemma :-D



Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...