måndag, september 08, 2014

Jag har en ny kompis.

Det är en bärbar dator av märket hp som ännu inte fått något namn. Före detta jobbdatorn hette Nikki. iPhonen heter Ozzy. iPaden heter Sebastian. Och nu har jag alltså en... Ronnie James (Dio)? Bruce (Dickinson)? Slash? Doug (Aldrich)? Vad tycker ni?

Jag behövde faktiskt en. Ja inte så att mitt liv hängde på det, men iPaden i all ära...den kan inte ersätta en dator fullt ut. För surf och musik och så är den toppen, men filmmakarprogrammen föredrar jag på datorn och jag gör ju dokument av diverse slag också. Men åh så störigt med nya versioner av program! Man måste lära om ju... Ofta är de inte ens bättre än föregångarna tycker jag. Men, jag vänjer väl mig denna gången också. Powerpoint ser vid första anblicken dock helt galen ut.

Så nu börjar arbetet med att tömma den gamla slöa kassa datorn på allt av värde. Det kan man ju tänka sig att jag skulle gjort för länge sedan, och jag var skitbra på att ta backup på allting, fotona på en extern server och dessutom ihop med viktiga dokument på en egen extern hårddisk.... ett tag. Men sen hände nåt. Lathet och glömska i kombination skulle jag tro. Det vore inte första gången.

Men, det får bli en annan dag. Nu är det ju fotboll på TV!


Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...