söndag, augusti 03, 2014

Nu är det dags för EU att ta sitt ansvar!

Nu är det hög tid att instifta lagar och regler som förbjuder denna hettan! Inte ens efter nattens och morgonens intensiva åskväder blev det svalare, mindre klibbigt eller lättare att andas. Rena lurendrejeriet!

Värmen och solen har i alla fall gjort mig extra tacksam för två saker.
1: Vi har pool!

 
2: Vi har jalusier på altanen!




Tyvärr är semestern snart slut, jag börjar jobba på onsdag och maken redan imorgon, och då blir det lite svårare att plumsa i poolen en gång i kvarten.
 
Jag tänkte ju komma i kapp lite med bloggandet, men jag har fortfarande inte orkat ta hand om alla sjuhundratrettiosjutton foton som tagits under sommaren hittills. Men lite kort kan nämnas att semestern förrutom vår halva-Sverige-runt-resa bestått av en hel del strandliv, mest på kvällstid dock, en kort ettdygns husmorssemester i de småländska skogarna, en möhippa för ena kusinen, lite marknadsbesök, massivt körsbärsätande och några överdoser av jordgubbar. Lite så.
 
Nu har jag och sonen då ledigt tillsammans i två dagar och han vill "göra något". Jag hoppas verkligen detta "något" är att sticka till stranden...
 
Oh, nu är ny åska på väg hit. Spännande. Det lär betyda ännu en sömnfattig natt för min del. Tjing!

 

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...