onsdag, maj 01, 2013

Jag behöver semester!!!!

NU! Jag behöver inte så mycket. Några månader räcker. 3-4 sådär. Högst 5... Jag skulle kunna stå ut med 6 också om det varit viktigt liksom.

Jag trodde inte man kunde vara såhär trött. Eller orkeslös egentligen. Bara att ta en dusch kräver en massa själv-pepp och uppladdning. Att orka ta av paltorna och bli redo för sängen är ett helt företag.

Fast vi kan redogöra för ett stort vårtecken: kubb-premiär!! Att Simon och Peter vann får jag bara hacka i mig, finna styrkan att gå vidare...Det är tufft, men jag har rest mig förr. På't igen!

 
Ja jag vet att fotot är suddigt. Mannen i de sexiga illgröna fusk-fopporna är min make, bara så ni vet. Jag är sååå lyckligt lottad.
 
Den blomstertid nu kommer, o s v... och med den diverse festligheter som konfirmationer, studentfiranden o s v. Jag satt för en vecka sedan och räknade lite på ekonomin fram till midsommar och hade fått med alla utgifter. Trodde jag. Sen dök inbjudningarna ner. Jag får väl skylla mig själv som inte håller bättre koll på syskonbarn och kusiner och kusinbarn och så antar jag. Men det är alltid trevligt med kalas :-) och det är klart att de unga ska firas ordentligt. Allt medans vi i generationen över chockas av hur tiden går och hur gamla VI måste vara nu när nästa gäng blir, eller snart är, vuxna...
 
 

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...