fredag, maj 03, 2013

Don't you just hate it when this happens?


En pärm välts ner på golvet. "Gafflarna" i pärmen öppnas. Pappren i pärmen åker ut på golvet. Givetvis inte i ordning...  Nu hade jag lite tur denna gången, pappren hoppade inte runt varandra sådär jättemycket. Men ändå.









Maj månad har påbörjats. Hockey-VM likaså. Kanske var det det sistnämnda som gjorde att jag på morgonen den 2:a maj var tvungen att skrapa is från bilens rutor. Det hade jag INTE kalkylerat med i mitt stränga morgonschema kan jag säga. Inte heller hade Tre Kronor kalkylerat med att få däng mot Schweiz. Hoppas Skatteverkets kalkyler stämmer bättre...
 
Fredag = pluggdag. Tur att jag har nåt att göra när jag tvingas stänga in mig själv p g a gräsklippning och andra pollenstinna utomhusarbeten. Och jag har fått klart båda examinationsuppgifterna för delkurs 7. Av 8. Snart slut alltså, wohoo! Jag har t o m hunnit fundera så smått på vad jag kan tänka mig att redovisa om i slutklämmen av utbildningen, jag får se var det landar till slut.

 Annars då? Tja... jag har övat sminkning. Yepp. Jag har försökt mig på så kallade "smokey eyes". 3 gånger. Om jag fått till det? Nepp! Inte riktigt som jag vill i alla fall. 3:e försöker var dock det bästa vilket ju kan vara ett tecken på att fortsätter jag öva så når jag till slut hela vägen fram.

Dels får jag inte det svarta närmast fransarna tillräckligt intensivt, dels får jag inte det helt jämnt liksom utan skarpa kanter, och dels så fattar jag inte hur folk bär sig åt för att få en snygg och jämn kajal-linje _innanför_ nedre ögonfransarna. Ja ni förstår att jag har viktiga bekymmer här...


Får jag inte till den looken imorgon måste jag hitta på nå't annat, så jag testade även samma principer fast med den bruna färgskalan i stället.

 
 
Ja sådana ytligheter har en del av dagen ägnats åt. Det har också handlat om mat. Jag har i kväll gjort grunden till vad som förhoppningsvis ska bli historiens godaste smörgåsbakelse. Imorron ska den garneras för att sedan avnjutas på bowlingklubbens årliga "fest". Infrias min förhoppning ska ni få receptet, annars... så får ni fortsätta undra ;-)



Nu har jag inte mer superduperintressant från mitt glamourösa liv att dela med mig av för tillfället. Men jag säger som Terminator: I'll be back!

Inte brunöga, utan svartöga...

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...