fredag, april 12, 2013

Whazzaaaaaaap????

Här har jag sorg. Svår sorg blandad med ilska. Jag lyckades nämligen komma ihåg att EFITa, på rätt dag och allt (i tisdags), och hade nu idag äntligen tid att lägga in fotona. Men, under överföringen från luren till datorn så försvann de! Heltus putsus väckus!! Boborortota! Verschwinden! Lost in cyberspace. Bara för att jag för en ynka gångs skull valde "klipp ut" i stället för att helgardera genom "kopiera". Typiskt. Typical. Totypopisoskoktot. Blä!

Men, det är bara att gå vidare med livet antar jag.

Och livet består just nu av följande: jobb, plugg, allergi, konfliktlösningsundervisning med sonen, jobb, allergi, semesterlängtan, jobb, allergi, plugg och mer konfliktlösningsundervisning. Ja, ungefär så.

Jobbdelen flyter väl på, inga störra bekymmer. Pluggandet flyter väl också på men de två delkurser som återstår lär kräva lite extra tid, så jag har lagt in några extra pluggdagar framöver för att slippa sitta heeeeeeela helgerna. Konfliktlösningsundervisningen går väl sisådär, det är lite svårt att pränta in i sonen att det som han ser som "på skoj" när han gör det mot andra är precis lika o-skoj som när andra gör det mot honom.

På tal om allergin kan jag komma med en av mina kända (ökända?) klokheter: Den som har kvalsterallergi bör inte ge sig på att försöka fräscha upp en dammfylld stor matta med hjälp av en piasavakvast! I alla fall om denne inte är hemskt sugen på andningssvårigheter, nästäppa och rinnande ögon. Men, såklart gjorde jag det ändå. Ja dammsugaren på jobbet är kaputt. Eller, den gav en kollega en rejäl elstöt så man är rätt osmart om man använder den. Faktiskt ännu osmartare än om man ger sig på att försöka fräscha upp mattan med piasavakvast. Men i alla fall, jag gjorde det där sistnämnda och morgonen därpå fick jag göra en akututryckning till apoteket för uthämtande av kortisonspray. Sprayet hjälpte litegrann, men dagens tandläkarbesök fick avbokas... såpass igentäppt som jag fortfarande är kan jag inte ligga med munnen full av grejer i en hel timme.

What else? Hmm... Jo vi har nytt hemlarm. Intressant va? Tänkte väl det... Men grejen är att vi varit lite tveksamma inför om sonen skulle klara att hantera larmet själv och han har inte varit så villig att öva direkt. Men nu var han med när larmsnubben installerade det nya och det var tydligen väldigt spännande, och han lärde sig direkt och kunde undervisa mig sen ;-) Nu är det han som sköter den där biten när vi kommer hem eller sticker hemifrån, för att det verkligen sätta sig liksom, och det går finfint. Vi kanske skulle hyrt in proffs när han skulle lära sig klockan t ex också, det hade tydligen kunnat löna sig? ;-)

Semesterlängtan var det ja... Jag slutar skolan veckan före midsommar, såvida jag inte behöver komplettera i efterhand då, jobbar sen  4 dagar i midsommarveckan och har därefter en veckas semester ihop med Simon. ÅH vad den kommer att sitta kokalolasosfofinontot (ja ni kan väl rövarspråket?). Så, om 10 veckor har jag 10 lediga dagar i sträck framför mig. Shit vad länge det hörs som! 30 arbetsdagar, 3 extra pluggdagar och 13 ordinarie kanske låter bättre?

Oj, klockan är mycket. Gotta go! Frissan behöver kosing och jag ska ge henne det i utbyte mot att hon fixar min hårfärg. En OK deal. See ya!




Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...