tisdag, augusti 07, 2012

Omväxling förnöjer.

Det tycker mitt knä i alla fall. Normalt sett när det strular är det onda liksom molande, och det största problemet är inte ontet i sig utan att knät är matt och svagt. Idag under 35 minuter på crosstrainern (lågt motstånd just p g a knät, ganska hög intensitet p g a flåset ;-)), kändes det absolut nada... Nån timme efteråt däremot, då började det göra ont. Fast mer huggande ont. Först kan 5-6 steg kännas helt normala och så i nästa så hugger det till. Några normala steg igen och sen är det likadant. Och så håller det på så. Så har det inte kännts tidigare.
Jaja, jag får ju som tidigare sagt ont vare sig jag tränar eller ej så så länge jag KAN träna ska jag göra det.
Och ja, jag vet... jag borde kolla upp det där knät igen. Jag vet. Any day now...

Nån som INTE tycker att omväxling förnöjer, det är skrivaren/kopiator på jobbet. Ser jag ordet "pappersmatningsstopp" en gång till så vågar jag inte ansvara för följderna!!

Dagens stora nyheter här runt min lilla håla måste ha varit den misstänkt skarpladdade granaten som en villaägare i Bingsmarken hittade när han klippte gräset. Gårdagens stora nyhet måste ha varit jordskalvet i och runt Kattegatt. Vilket gör att jag bara måste dela med mig av en klassiker, återigen. När Rikard Palm ringer Tokyo ang. en jordbävning. Mycket roligare än såhär blir det inte om man har liknande humor som min ;-)

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...