fredag, augusti 31, 2012

Då var man högskolestuderande igen.

Fast denna gången lär det inte bli så mycket festande på kåren och sådär ;-)

Nog för att jag är mosig i huvudet efter två fullspäckade dagar på Orkanen, byggnaden där Malmö Högskolas fakultet för lärande och samhälle håller hus. Men det är nästan så trafik- och parkeringssituationen är snäppet värre.

Alltså området kring högskolan är en byggarbetsplats till stora delar och var så även när jag gick en kurs där senast för några år sedan. Men en del har ändrats sedan dess, vägar dragits om och parkeringar flyttats. Så i går fick jag ta en p-plats en god bit från skolan. Alltså det finns parkeringshus också. Men ni som följt bloggen ett tag vet att den kärlek jag har till parkeringshus ungefär motsvarar kärleken till svamp, Christer Sjögren och bebisspråk i barnböcker... Mot goda grunder, i min mening. Så, p-hus var inget alternativ. När jag väl skulle hem igen så fick jag köra över samma broj*vel 3 gånger, göra en 360-graderssväng i en rondell och gena genom en annan parkeringsplats för att komma hem igen ;-)

I dag hittade jag in på parkeringsområdet närmast Orkanen, och då var enda bekymret att man inte kan svänga vänster ut från den utan att jag fick ta en liten extra tur och retur över den där bron igen ;-)

Återstår att se vilket äventyr det blir nästa gång.

I alla fall, läser man snabbt om alla examinationer och delexaminationer så känns det som ett jätteprojekt att klara utbildningen och samtidigt jobba ca 75-80%. Men efter att ha dissikerat det lite så har vi nog alla pustat ut litegrann, det är inte så omfattande som det först låter... Så med studiedisciplin och med hjälp av den teoretiska och praktiska erfarenhet jag redan har ska nog detta gå fint.

Litteraturseminariet vid nästa träff kan f.ö bli intressant, eftersom det ska hålla hus i en lokal inte ens våra lärare vet var den ligger ;-) Ja ibland är livet spännande.

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...