tisdag, augusti 28, 2012

Best of Aftonbladet...

... är tydligen rubriken på ett blogginlägg jag skrev för ett bra tag sedan, aldrig blev färdig med och aldrig publicerade. Det var också senaste gången jag loggade in på bloggen, tydligen. Nu hittade jag det här bland Utkast. Kan väl slänga iväg det då, och hoppas att länkarna är giltiga fortfarande ;):

Best of Aftonbladet...
... är en bok som väl aldrig getts ut. Men nån borde göra det... Det finns hur mycket som helst att välja bland, största svårigheten är väl att sortera såpass väl att boken kan bli tillräckligt tunn för att orka lyftas.

Några samtida exempel:

Chockfrieri. Chockförlovning. Ja oj vilken total chock med frieri och förlovning efter att man levt ihop i flera år och har barn tillsammans. Shit alltså, hur vågar han??

Till saken hör dessutom att det bara för ca en månad sedan skrevs om att hon gått upp i vikt igen efter rollen i Black Swan och att hon nu trivs med att vara "mullig" men att kilona gärna fått sätta sig på rumpan i stället för magen. Åhkej...


Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...