söndag, juni 17, 2012

Matchresultatet till trots...

... var fredagskvällen riktigt trevlig. Och mättande. Och något... skum... För stället vi var på hade olika prissättning beroende på om man läste i menyerna eller utanför ingången. Olika storlek och "utförande" på ölen också. Det hör inte till vanligheterna. Det där borde den som är ansvarig för det verkligen ta tag i. Vi fick i alla fall betala rätt (d v s det lägre) pris i slutänden, alltid något.

Menyn bestod av hamburgare (eller vegetarisk eller fiskburgare eller falafelburgare eller...) med bröd i över 30 olika utföranden (d v s 30 olika varianter av såser, kryddningar och tillbehör), och så då klyftpotatis eller pommes till samt aioli. Jag tog en rätt enkel variant av min vegetariska burgare och det kostade precis under hundralappen. Peter valde nån starkare variant med bl a whiskeysås och den kostade en tjuga mer än min. Ölen var god, fast utbudet var väldigt begränsat, och för mat till oss två plus vars tre öl betalade vi drygt 400 och det var väl helt i sin ordning.


Placeringen med tanke på storbildsskärmen kunde inte varit så mycket bättre, inte sällskapet heller (vi började som 9 pers inkl. ett barn och avslutade som 6), det var bara då matchresultatet som inte riktigt föll oss i smaken.

Vi gick sedan vidare till sta'ns för närvarande mest välbesökta pub, och om vi säger som så... de engelska tröjorna var fler till antalet där än de svenska. Vi var nog inte ensamma om att byta om efter matchen ;-)

Vem vinner EM? Hmm... det lär inte ge många kronor tillbaka på oddset men det lutar väl åt Tyskland.

Största utmaningen för kvällen: att hindra blåsan från att läcka på bussen hem... Den, blåsan alltså, var överfull redan innan vi steg på bussen och 20 minuters försening för att vänta in Malmöbussen hjälpte inte till. Om man säger...

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...