måndag, juni 04, 2012

Kläder, smycken och sånt.


Det närmar sig sommarens festligheter, med studentuppvaktningar, midsommarfirande och så'nt. Bland annat till sådana ändamål har jag nyss köpt nåt jag velat ha i halva mitt liv ungefär: en jeansklänning. När målvikt nås lär den sitta ännu bättre, men enligt makens utlåtande så funkar den redan nu. Men hey, jäkla ben!! De bara vägrar få färg. Jag har solat såpass mycket att fejset och armarna t ex är nåt sånär fräscht färgade men benen... fullständigt kritvita! Nej, det lär få bli brun-utan-sol där... tyvärr.








Och visst, jag tycker väl att kroppen ser hyfsad ut numera, jag kan inte säga att jag är nöjd men jag känner heller inte behov att skämmas eller gömma mig längre. Men smått deprimerande var det att av en slump springa på foton som är exakt ett år äldre (här till höger --->), och se att det hänt typ nada med kroppen sedan dess. Trots fler minuskilon. Då, för ett år sedan, var jag jättenöjd och glad... inte så konstigt kanske eftersom jag tappat såpass mycket såpass snabbt, ca 25 kg har jag för mig att det var just då.  Nu ett år senare och ca 10 kg ytterligare så är jag som sagt inte så glad längre när jag ser mig i spegeln. Konstigt det där... med självbilden och självförtroendet och så. Hur det går i vågor, och inte tvunget hör ihop med antalet kilon. Jag är inte mer nöjd ju mindre jag väger, utan det är mer komplicerat än så.

Nåja, jag jobbar vidare. Både psykiskt och fysiskt.




På tal om kläder så har jag faktiskt rört mig lite utanför min comfort zone och skaffat en aprikos/orange top. Ja jag safe:ar med svart på underkroppen här ;) men topen var riktigt snygg till ljusblå jeans. Sommarfräscht liksom. Ibland gör jag mig till lite...












Smycken är halva klädseln ungefär. Och lite nytt sånt har jag också. Axplock här nedan. Dels fick jag två par örhängen av Sandra i födelsedagspresent, och framför allt de långa till vänster föll jag stenhårt för. Och dels råkade jag köpa två nya korshalsband, varav det högra ska få matcha jeansklänningen.





















Nej jag HAR inga seriösa icke-ytliga ämnen på G, ni får faktiskt ursäkta....

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...