söndag, februari 19, 2012

Det verkar som om jag hinner först :-)

Först att blogga om gårdagskvällen med partygänget menar jag... Jag ser fram emot (eller kanske inte???) Sandras och Marlenes kontringar.

Det är ett konstigt område de bor i, Peter och Marlene. Varje gång jag är där så är där vått. Ute alltså. Antingen bara på marken eller både på marken och i luften. En gång var det rena översvämningen men de övriga har det också krävts en massa hopp mellan vattenpölarna för att komma dit. Jättemärkligt... Det måste vara nåt fel i marken där.

Nåt skumt är det med deras lägenhet också, jag är alltid extra trött och slö dagen efter jag varit där. Och törstig. Helskumt är det. 

Trots detta så har jag alltid trevligt där, och det är ju ändå huvudsaken. Visst? Och precis som alltid så blev det en uppvisning av vissas snuskiga fantasi. Moget. Jättemoget :-)


Äta bör man, annars dör man. 
Här var det jordnötsbiffar, ugnsstekta rotfrukter, sallad och vitlökssås. Plus rödvin. Gott!

Inget gelatin eller löpe så långt ögat når, värdparet lyckades!

Glass, bär och några rån satt fint. Det gjorde vinet också.

I det lilla glaset är det cointreau. Det hade jag aldrig druckit förr, bara ätit desserter och liknande där sånt ingått. Rätt starkt var det, men det hade nog varit gott att hälla PÅ glassen?!

Pimpade rosor på bordet :-)


Pimpat värdpar? Eller i alla fall värdinnan var det, med alla sina dödskallar...


Kel med Sandra :-) Sånt får jag inte nog av på jobbet, måste ha på fritiden med...

Peter hade lite problem med kulorna. Såna svåra saker kräver djuuuuup koncentration!

Till slut klarade han det. Och blev väldigt väldigt stolt :-)

Mot slutet av kvällen rockades det loss rejält.

Puss puss!

Yepp! Fjortisbilder är fortfarande ett obligatorium.

Yeah!!!

Så många fler foton lämpade för publicering tog jag inte ;-) Men gänget fick i alla fall se en ny variant av citruspress, eller vad man ska säga...






Jodå, Kalle (Sandras tillbehör), Simon och Thomas var också med. Men av nån konstig anledning var de ganska osynliga på fotona. Ännu en skum sak med Peter och Marlenes hem: vissa fastnar bara inte på foto! Medans vissa liksom hamnar där hela tiden.

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...