söndag, januari 29, 2012

I fredags var det Karlstad...

... som hade fint besök. På lördag är det Malmö och KB. tAKiDA, ni är hjärtligt välkomna!


Jag är redo. Snygg-linnet är tvättat (och lite uttöjt eftersom planen att köra hårt med vikten ett par veckor sprack ;-)) Biljetterna bärgade sedan länge (som tur är eftersom det tydligen varit utsålt ett tag). Brallorna är valda. Barnvakt är fixade. Och mina kamrater i partygänget är redo att samlas igen:

Marlene, of course. Hon är självskriven. Alltid.

Thomas, som var andre man att hoppa på tåget och som jag nu ska på KB ihop med för tredje gången.

Och så då Peter, han jag råkat få lov att gifta mig med ;-), som ska förlora sin KB-oskuld. Ja sin tAKiDA-oskuld också för den delen, vi andra tre har ju varit med förr...



Men innan dess: en ny jobbvecka. Som avslutas med en sen fredag. Eller tja, 16.45 är väl överkomligt men helgen känns mycket kortare än när jag slutar kl två på fredagen ;-) Och hur sjutton jag ska få in 3 pass på gymet, om nu huvudvärken skärper till sig (har träningsförbud tills jag klarar mig utan smärtstillande och jag är ju så lydig så...), denna veckan vete katten. Tisdag möjligtvis, och sen har jag tid mitt på dagen på lördag. Men en vild, vågad och crazy gissning är att jag knappast är i form för ett träningspass på söndag :-D Men men, jag överlever kanske ändå. Och fortsätter skallen bete sig illa så löser det liksom sig av sig självt... om man nu ska se positivt på saker och ting.

Ja på tal om huvudvärken... De tog ett sånt där prov från näsan på mig på VC. Eller näsan och näsan, det kändes som om de var långt inne i hjärnan för att leta efter bakterier med en smal men väldigt elak pinne. "Tandläkare måste vara sadistiskt lagda" säger många, och det ligger säkert nåt i det men sköterskorna på labet måste vara detsamma. Fy bubblan... I alla fall, svaret på odlingen skulle ta några dagar och jag tänkte mig att kanske få det typ måndag eller tisdag. Tills dess är det kortisonspray och smärtstillande som gäller. Men så i fredags fick jag ett brev från lab-nånting på sjukhuset... och tänkte "Oj, det måste vara svar på odlingen från näsan, det gick snabbare än jag trodde!" Öppnade, och hoppades få se typ "provet visade på förekomst av bakterie ditten och datten så ett recept på medicin blahablaha har skickats till ditt apotek och tar du den blir du snart frisk, hurra!!" eller så. Men nejdå, det var nåt heeeeelt annat. Kallelse till cellprovstagning. Ridå!

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...