tisdag, december 20, 2011

Alla roar vi oss på olika sätt.

Vissa roar sig genom att sprida falska rykten om andra människors död. Av allt att döma, och förhoppningsvis är det så, har detta skett igen. Denna gången gällande ingen mindre än Jon Bon Jovi som påstods ha dött efter att ha hittats medvetslös på ett hotellrum igår kväll. Jag tänker inte spekulera i vilka psykiska fel det är på folk som gör sådär, det överlåter jag åt andra. Men däremot måste jag säga att, om inte dementin också är en hoax (typ lurendrejeri), grabben har humor! Detta publicerades på facebook och twitter ett tag efter att ryktet börjat spridas:
Den med gott minne minns kanske t ex att även nyheten om Gary Moores död först dementerades, men sen visade det sig vara sant ändå. I detta fallet är dock "pressmeddelandet" om Jons död väldigt amatörmässigt och har låg trovärdighet, så vi vågar nog hoppas på att ha honom med oss ett tag till.

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...