torsdag, augusti 04, 2011

"Vårt giftermål har födelsedag."

Ja ungefär så försökte jag förklara för Simon varför jag och Peter firar vår bröllopsdag varje år. Kanske fattade han grejen... men han vill aldrig gifta sig säger han. Inte få barn heller. Och vi kan inte tvinga honom! Nä, det kan vi inte... men det finns ju en viss sannolikhet att han hinner ändra sig ;-)

13-åriga bröllopsdagen sammanföll i alla fall med första dagen av vår 3-dagars Blekingetripp. Och det är också första gången vi inte är ensamma den dagen, första gången sedan vi fick Simon som vi inte hade barnvakt. Och detta blev mysigt också, på sitt sätt :-) Vi anlände till Sturkö Campingplats och efter vattenparksminigolf...


... och glassätning...


... fräschade vi upp oss lite och skålade sen i mousserande persikovin.


Därefter begav vi oss till Restaurang Storken, som ligger på campingen, för vin/läsk, varmrätt, dessert och sen mer vin ute i kvällssolen.







Och därute, i kvällssolen alltså, träffade vi ett annat par som vi snackade en god bit av kvällen med. De var i motsats till oss vana campingplatsare, med husvagn och allt.

Vi passade också på att ta nya foton till släktträdet. Låt mig presentera: familjen Johansson.
Mamma...


... pappa...


... barn.

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...