måndag, juli 25, 2011

Semesterdag 5 och 6...

... var inte så himla upphetsande ;-) Fredagen soooooov jag och Simon nästan bort. När Peter kom hem vid tvåtiden hade Simon och jag precis lyckats kliva ut pyjamasen och käka frukost ;-) OK vi vaknade vid 11 men hade ingen direkt brådska. På eftermiddagen stack jag och handlade lite och därefter svettades jag på gymet en och en halv timme. Och sen givetvis en avslutande grillmiddag för att fira att Peter nu också gick på semester. Lördagen var också en slö sak, men innan vi gick och lade oss hade vi lyckats packa väskorna inför trippen till Bohuslän.

I alla fall var de trevligt att få mycket ensam tid med Simon. Han är en pappagris av stora mått och frågade hela tiden hur många timmar det var kvar tills han skulle komma hem men erkände också att han haft det riktigt bra med bara mig också :-) Vilken tur då... för tanken är att han ska få dras med mig ett bra tag till.

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...