tisdag, maj 03, 2011

Nu får ni hjälpa mig med en sak.

Hur förväntas man klä sig när man är 35 år gammal?

"Det där passar inte när man är så gammal" kan höras och läsas om lite allt möjligt. Och jag kan förstå det om det t ex handlar om en vuxen kvinna i volangtrosor eller en vuxen man i Bamse-pyjamas ;-) Men ofta begriper jag ungefär nada.

Så, jag är 35 bast snart. Joho, det är sant! Hur förväntas jag klä mig? Hur klär jag mig för min ålder? Inte för att jag har några som helst planer på att rätta mig efter det, för jag tar på mig det jag själv gillar och råkar kunna klämma in mitt fläsk i. Men jag är nyfiken.

På lördag förresten ska jag ut och festa till det lite, och då ska jag hoppa ner i mina nya rutiga brallor, hänga på lite kedjor och grejer och kombinera med nån top av nåt slag. Kanske Mötley Crüe-tröjan... (Ja just det, band-t-shirts är man också för gammal för om man är över 25).

3 kommentarer:

Nini sa...

Jag tycker att man ska klä sig som man känner sig.
Sen kan det vara någon form av "dress code" på en arbetsplats, men på fritiden ska det banne mig vara fritt fram!

Marlene sa...

Va får jag inte ha bandtröjor?? Jag känner igen ditt dilemma, fick oxå en sådan noja för några år sedan. Men insåg ganska snabbt att jag är ingen tant, varken i tanken eller utseendemässigt. Och att få klä sig som man vill är ju en av få friheter som man har idag. Och modet är ju inte bara avsett för ungdommar och de under 25. Oftast är det faktiskt tvärtom. En sådan fräsching som du får faktiskt bära precis vad du känner för och trivs i! Kram :-)

Anonym sa...

Jag håller med Nini. På fritiden är det fritt fram, men på jobbet finns ofta någon form av dress code som man kanske bör följa.

Sen vad gäller dom där rutiga byxorna så måste jag tyvärr säga att jag tycker att du är på tok för UNG för såna byxor. Såna rutiga förknippar jag med gamla tanter *S*.

/Janeth

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...