lördag, april 09, 2011

Jag bytte stora klot mot små bollar för en kväll.

Bowling byttes mot biljard i går. I sällskap av ett gäng annat folk från Fosie var vi nämligen på Interpool i Malmö. Via personalklubben kunde vi pröjsa 150 spänn och få spela biljard inkl. en liten stund med instruktör, äta trerätters och dricka ett glas vin eller öl eller vad man nu föredrog. Från min egen arbetsplats var vi 4 st, plus en f.d kollega samt några medföljande "bihang".

Vi började med biljard, och det är fasiken inte lätt alltså! Men jag antar att övning ger färdighet.

Koncentratiooooooooooooooooooooon!


Och allvarliga kan man ju definitivt inte vara. Det är helt omöjligt. I alla fall om man heter Jessica och Oscar.


Eller Jennie, för den delen...


Sen var det dags för mat. Och det är alltid lika spännande att se vad de fixat till mig. Igår kunde jag inte klaga, de hade fått till det rätt så bra. Till förrätt nån gratinerad bruschetta, som var så stor som minst 2 normala hela måltider för mig. Så jag åt ungefär hälften av fyllningen och lät bli brödet, och det som blev över slukade mina kollegor ;-) Inget resursslöseri här inte. Till varmrätt fick jag 2 vegetariska burgare med stekta grönsaker och bearnaisesås. Jag åt den ena burgaren, grönsakerna och en del av såsen. Hoppade över potatisgratängen som alla serverades till. Och till dessert var det creme brulé (hur det nu stavas), och jag åt en matsked av det och gav resten till Oscar ;-) Jag har vant mig av med dels de stora mängderna mat och dels med såpass onyttiga grejer så en matsked av efterrätten var fullt tillräckligt. Så det var absolut inte för att maten var dålig på nåt sätt som jag åt så lite, utan det är bara så mina matvanor nu för tiden ser ut. Varför då äta 3-4 gånger så mycket bara för att jag betalt lite för det?


Ahjuste, jag åt fjukten åsså!


2 glas vin blev det. Och sen hade stället den goda smaken att ha Pepsi Max! Så en sån fick det bli också.


Jag blev helnöjd med kvällen. Om de här två delar min uppfattning ser däremot tveksamt ut...


Som avslutning på kvällen: Fosiemästerskapet i grimaser!

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...