lördag, november 27, 2010

EFIT fredag 26 november.

Ja jag vet, egentliga EFIT-dagen var i torsdags men hallå, jag glömde ju! Så...

Klockan 7.29 var det en minut kvar innan klockan skulle ringa. Hah! Tji fick den! Jag hann före...

8.30 blev det frukost för min del efter att ha blivit tvungen att börja dagen med lite VAB. Stackars lillfis var aldeles klök- och kräkhostig så det var liksom inget alternativ att skicka honom till skolan.

9.30 var maken hemkommen och jag överlät VABandet på honom. Jag sopade fram min bil samtidigt som jag snackade med grannen. Jodå, jag kan göra två saker samtidigt, men inte tre tydligen. För jag glömde ta foto. Därför blev nästa foto från 10.10 då jag parkerat bilen och gick mot jobbet.

10.30 såg gården ut ungefär såhär. Vackert!

Nästa timme blev det inget foto för då åt vi lunch. Men här kl 12.15 var jag inne på sluttampen av min kökstjänst. Ekonomibiträdet var sjukt så vi fick ta lunchdisken själva. Tur att diskmaskinen är bra på snabbisar. Alltså, den diskar snabbt. Menar jag...

13.15 hade jag lunchrast och tog del av adventsfikat jag bjöd på. Och faktiskt, min hemmagjorda glögg vann smaktestet över den köpta :-)
14.15 hade advents- och julkartongerna åkt upp från källaren och the pyntning kunde beginna...
15.00: mellanmål.
16.15 hade vi gått igenom alla kartonger och lådor och kunde bl a summera att av 4 st adventsljusstakar fungerade ungefär en halv. Varför inventerar man inte INNAN det är dags att pynta?
17.15 väntade sista barnet på att bli hämtat men tills dess hade vi en mysig pratstund på tu man hand. Och han var väldigt fascinerad av julpyntet.
Sisådär 18.30 återanlände jag till Trelleholla som var vitt och lampfyllt. Här en bild ner mot hamnen.


Och såhär såg det ut på hemmaplan 19.15.
Klockan var här ca 20 och Simon skrev brev till tomten, under hög koncentration... TIL TMTE... Jaja, det är inte så lätt ;-)

21.30 checkade jag julklappsläget på nätet. Jodå, det finns de som vill ha mina pengar detta året också.

22.30. Checkade väderleksrapporten. Jag vet, jag börjar bli gammal...

23.30 närmade jag mig det förlovade landet av sömn. Men en snabb koll på FL först. Här diskuteras hurvida det är OK att skotta snö kl 7 eller ej när man bor i flerfamiljshus. Och tro det eller ej, folk klagar t o m på att plogbilarna kör tidigt på morgonen! Jaja, vill man inte ha nån snöröjning så...
Sen: gonatt!

Inga kommentarer:

Nr 4 av "5 av varje - Rockiga bidrag i Melodifestivalen och ESC".

 Jag får väl bli klar med detta ämnet nu när vi går in i adventstiden och det snart är jul 😉. Wig Wam bildades i Halden i Norge 2001, men ...